Ποιον γνωστό τραγουδιστή προσπαθεί να πείσει η Μαρίνα Πατούλη να μπει στο ψηφοδέλτιό της

Είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι»...

Must Read

Η Μαρίνα Πατούλη, πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης -Πεύκης. Όμως την προσπάθειά της δυσχεραίνει η υποψηφιότητα του γνωστού ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων.

Οπότε ψάχνει άτομα για να ενισχύσει το ψηφοδέλτιό της και κάνει πυρετώδεις διεργασίες και συνεχείς επαφές. Στη λίστα της υπάρχουν αρκετά ονόματα και ανάμεσά τους είναι και αυτό του γνωστού τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτου.

Μάλιστα είχε συνάντηση μαζί του, την οποία δημοσιοποίσε με ανάρτησή της στο Instagram σχολιάζοντας: «Προσπαθώ να τον πείσω. Τα κατάφερα λέτε;».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάμπης Λιβιεράτος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχτεί την πρόταση και να είναι υποψήφιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This