Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Ισως πίσω από μια μεγάλη φιλία βρίσκεται ένα καμουφλαρισμένο φλερτ που, αν το αντιληφθείτε και το αφήσετε να εξελιχθεί, θα αποδειχθεί η καλύτερη σχέση της ζωής σας. Προσέξτε παράνομες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή κινούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί ίσως ακουστούν διάφορα που ίσως δεν θα σας αρέσουν. Χρειάζεται να δείξετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε, για να είστε σίγουροι ότι στέλνετε σωστά μηνύματα στον σωστό άνθρωπο. Επίσης, δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό κύκλο σας και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα τον σύντροφό σας και μην τον παραμελήσετε. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα κάνοντας εκδρομές, βγαίνοντας έξω μαζί, ακόμα και κάνοντας μικρές εκπλήξεις. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας για να ομορφύνετε τις στιγμές που θα περνάτε με το έτερον ήμισύ σας. Να είστε εκδηλωτικοί μαζί του, αλλά να θυμάστε παράλληλα να είστε και τρυφεροί. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά ασχοληθείτε και με τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως μπερδεμένο και να μην έχετε τελικά όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε και να βάλετε μια τάξη στον συναισθηματικό τομέα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο και να εντάξετε την ερωτική σας ζωή στην καθημερινότητα. Πολλές φορές νιώθετε έντονα την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι άλλοι, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα τα προσωπικά σας θέματα που σας είναι απαραίτητο και πηγαίο, ενώ παράλληλα βγάζετε πολύ εύκολα συμπεράσματα και αυτό σας κάνει να μη διατηρείτε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και πληγώσετε τον σύντροφό σας άθελά σας, λέγοντας κάτι που ίσως το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί. Ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι για πραγματική δέσμευση, σίγουρα δεν ανήκετε στην κατηγορία της περιστασιακής ή της μιας βραδιάς σχέσης. Αναλογιστείτε πόση απογοήτευση θα νιώσετε χάνοντας κάτι ωραίο που ξεκίνησε και θα θυμηθείτε να κρατήσετε κλειστό το στόμα σας. Οσο και να φωνάζετε ή να δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δεν θέλετε επίσημες δεσμεύσεις, η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους ηρωισμούς και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας σχέσης. Ερωτας δεν σημαίνει καλοπέραση ή παροδικές απολαύσεις και μάλλον είστε από τους πρώτους που το γνωρίζουν πολύ καλά, οπότε, αν δεν θέλετε να μείνετε στο τέλος μόνοι σας, αρχίστε να εγκαταλείπετε αυτήν την τακτική. Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε θερμά το πρόσωπο που θα γίνει σύντροφος της ζωής σας. Κάντε όνειρα μαζί με αυτόν και θα διαπιστώσετε πως ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα σας φαίνονται παιχνιδάκι αν τα αντιμετωπίζετε μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πορεία της σχέσης σας θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις σημαντικές για την εξέλιξή σας, αλλά όσο και αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, είναι προτιμότερο να τις αναβάλετε προς το παρόν, καθώς η κρίση σας είναι ακόμα θολωμένη και θα υπάρχει έντονη η πιθανότητα λανθασμένων αποφάσεων. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, φροντίστε να κρατήσετε το πάθος στη σχέση σας, ενώ σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν κάνετε με τον σύντροφό σας να θυμάστε ότι μόνο οι ειλικρινείς διάλογοι δεν πρόκειται να σας προκαλέσουν προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Μην ξεχάσετε να δείξετε τα όρια στα οποία εσείς επιτρέπετε να κινούνται άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν περισσότερο βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση σας. Δεν αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σας κολακεύει το φλερτ που θα σας κάνουν. Οι αδέσμευτοι κινηθείτε έξυπνα, αρχίστε να κυκλοφορείτε περισσότερο, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας. Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούργιο, αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να τα βγάλετε από τη ζωή σας, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή. Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να επαναφέρετε, γιατί μόνο απογοήτευση σας είχαν προσφέρει όσο ήταν στη ζωή σας και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις. Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τις αποστάσεις που θέλετε από ορισμένα άτομα, όμως, μη φτάνετε στα άκρα και αρνηθείτε οποιαδήποτε επαφή ή συνομιλία μαζί τους, γιατί ίσως αποδειχθεί ότι έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων και θα χάσετε συνεργασίες που θα ήταν πολύ καλές για το επαγγελματικό μέλλον σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας πιο ελεύθερη και λειτουργήστε παράλληλα με την καρδιά και τη λογική, αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα συναισθηματικό παιχνίδι. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους τους οποίους τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχετε σκοπό να αφήσετε να σας ξεφύγει κανένα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Η εβδομάδα θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα ενισχυθούν η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός. Εάν υπάρξουν τρίτα άτομα που θα σας μεταφέρουν λόγια, προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία γιατί δεν θα έρθουν με καλό σκοπό. Οι παρασκηνιακές ραδιουργίες δεν έχουν λόγο στη σχέση σας, εκτός αν θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που θέλουν να σας δουν να χωρίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να τα παίξετε όλα για όλα, πάρτε πρωτοβουλίες, κυκλοφορήστε περισσότερο, αναπτύξτε τον κοινωνικό κύκλο σας με νέες γνωριμίες, αρπάξτε τις πραγματικά αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δημιουργήσετε μια σχέση και τέλος -γιατί όχι;- κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Βέβαια, οι απαιτήσεις του οικογενειακού και του επαγγελματικού τομέα δεν θα σας επιτρέπουν να ζείτε σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσετε πίσω την προσωπική σας ζωή είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, αφού είστε αποφασισμένοι όλα να έχουν τη θέση που τους ανήκει.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σας στη μεταφορά παραπλανητικών πληροφοριών, για να μη δημιουργηθεί χαοτική κατάσταση. Αφήστε τους όλους έξω από τη συναισθηματική σας ζωή, κρατώντας μέσα μόνο τον σύντροφό σας. Εκφράστε του τα συναισθήματά σας, αυτήν τη φορά όχι μόνο με λόγια, αλλά κυρίως με πράξεις. Κάντε τον να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος για τη σχέση σας, ειδικά αν θέλετε να μονιμοποιήσετε και επισήμως τη σχέση σας. Η δέσμευση από την πλευρά του γυρνάει ήδη μέσα στο μυαλό του και από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα γίνει άμεσα ή αν θα καθυστερήσει κι άλλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This