Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

ΚΡΙΟΣ: Ισως πίσω από μια μεγάλη φιλία βρίσκεται ένα καμουφλαρισμένο φλερτ που, αν το αντιληφθείτε και το αφήσετε να εξελιχθεί, θα αποδειχθεί η καλύτερη σχέση της ζωής σας. Προσέξτε παράνομες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή κινούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί ίσως ακουστούν διάφορα που ίσως δεν θα σας αρέσουν. Χρειάζεται να δείξετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε, για να είστε σίγουροι ότι στέλνετε σωστά μηνύματα στον σωστό άνθρωπο. Επίσης, δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό κύκλο σας και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα τον σύντροφό σας και μην τον παραμελήσετε. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα κάνοντας εκδρομές, βγαίνοντας έξω μαζί, ακόμα και κάνοντας μικρές εκπλήξεις. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας για να ομορφύνετε τις στιγμές που θα περνάτε με το έτερον ήμισύ σας. Να είστε εκδηλωτικοί μαζί του, αλλά να θυμάστε παράλληλα να είστε και τρυφεροί. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά ασχοληθείτε και με τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως μπερδεμένο και να μην έχετε τελικά όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε και να βάλετε μια τάξη στον συναισθηματικό τομέα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο και να εντάξετε την ερωτική σας ζωή στην καθημερινότητα. Πολλές φορές νιώθετε έντονα την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι άλλοι, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα τα προσωπικά σας θέματα που σας είναι απαραίτητο και πηγαίο, ενώ παράλληλα βγάζετε πολύ εύκολα συμπεράσματα και αυτό σας κάνει να μη διατηρείτε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και πληγώσετε τον σύντροφό σας άθελά σας, λέγοντας κάτι που ίσως το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί. Ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι για πραγματική δέσμευση, σίγουρα δεν ανήκετε στην κατηγορία της περιστασιακής ή της μιας βραδιάς σχέσης. Αναλογιστείτε πόση απογοήτευση θα νιώσετε χάνοντας κάτι ωραίο που ξεκίνησε και θα θυμηθείτε να κρατήσετε κλειστό το στόμα σας. Οσο και να φωνάζετε ή να δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δεν θέλετε επίσημες δεσμεύσεις, η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους ηρωισμούς και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας σχέσης. Ερωτας δεν σημαίνει καλοπέραση ή παροδικές απολαύσεις και μάλλον είστε από τους πρώτους που το γνωρίζουν πολύ καλά, οπότε, αν δεν θέλετε να μείνετε στο τέλος μόνοι σας, αρχίστε να εγκαταλείπετε αυτήν την τακτική. Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε θερμά το πρόσωπο που θα γίνει σύντροφος της ζωής σας. Κάντε όνειρα μαζί με αυτόν και θα διαπιστώσετε πως ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα σας φαίνονται παιχνιδάκι αν τα αντιμετωπίζετε μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πορεία της σχέσης σας θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις σημαντικές για την εξέλιξή σας, αλλά όσο και αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, είναι προτιμότερο να τις αναβάλετε προς το παρόν, καθώς η κρίση σας είναι ακόμα θολωμένη και θα υπάρχει έντονη η πιθανότητα λανθασμένων αποφάσεων. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, φροντίστε να κρατήσετε το πάθος στη σχέση σας, ενώ σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν κάνετε με τον σύντροφό σας να θυμάστε ότι μόνο οι ειλικρινείς διάλογοι δεν πρόκειται να σας προκαλέσουν προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Μην ξεχάσετε να δείξετε τα όρια στα οποία εσείς επιτρέπετε να κινούνται άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν περισσότερο βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση σας. Δεν αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σας κολακεύει το φλερτ που θα σας κάνουν. Οι αδέσμευτοι κινηθείτε έξυπνα, αρχίστε να κυκλοφορείτε περισσότερο, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας. Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούργιο, αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να τα βγάλετε από τη ζωή σας, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή. Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να επαναφέρετε, γιατί μόνο απογοήτευση σας είχαν προσφέρει όσο ήταν στη ζωή σας και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις. Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τις αποστάσεις που θέλετε από ορισμένα άτομα, όμως, μη φτάνετε στα άκρα και αρνηθείτε οποιαδήποτε επαφή ή συνομιλία μαζί τους, γιατί ίσως αποδειχθεί ότι έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων και θα χάσετε συνεργασίες που θα ήταν πολύ καλές για το επαγγελματικό μέλλον σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας πιο ελεύθερη και λειτουργήστε παράλληλα με την καρδιά και τη λογική, αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα συναισθηματικό παιχνίδι. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους τους οποίους τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχετε σκοπό να αφήσετε να σας ξεφύγει κανένα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Η εβδομάδα θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα ενισχυθούν η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός. Εάν υπάρξουν τρίτα άτομα που θα σας μεταφέρουν λόγια, προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία γιατί δεν θα έρθουν με καλό σκοπό. Οι παρασκηνιακές ραδιουργίες δεν έχουν λόγο στη σχέση σας, εκτός αν θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που θέλουν να σας δουν να χωρίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να τα παίξετε όλα για όλα, πάρτε πρωτοβουλίες, κυκλοφορήστε περισσότερο, αναπτύξτε τον κοινωνικό κύκλο σας με νέες γνωριμίες, αρπάξτε τις πραγματικά αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δημιουργήσετε μια σχέση και τέλος -γιατί όχι;- κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Βέβαια, οι απαιτήσεις του οικογενειακού και του επαγγελματικού τομέα δεν θα σας επιτρέπουν να ζείτε σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσετε πίσω την προσωπική σας ζωή είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, αφού είστε αποφασισμένοι όλα να έχουν τη θέση που τους ανήκει.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σας στη μεταφορά παραπλανητικών πληροφοριών, για να μη δημιουργηθεί χαοτική κατάσταση. Αφήστε τους όλους έξω από τη συναισθηματική σας ζωή, κρατώντας μέσα μόνο τον σύντροφό σας. Εκφράστε του τα συναισθήματά σας, αυτήν τη φορά όχι μόνο με λόγια, αλλά κυρίως με πράξεις. Κάντε τον να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος για τη σχέση σας, ειδικά αν θέλετε να μονιμοποιήσετε και επισήμως τη σχέση σας. Η δέσμευση από την πλευρά του γυρνάει ήδη μέσα στο μυαλό του και από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα γίνει άμεσα ή αν θα καθυστερήσει κι άλλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιόρτασε τα γενέθλιά της: Τα πόσα έκλεισε;

H Iωάννα Παλιοσπύρου είχε τα γενέθλιά της πριν από δέκα ημέρες και το γιόρτασε...

Zωζώ Σαπουντζάκη: Διασκέδασε με το σύντροφό της κι έριξε μια ζεμπεκιά

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο επί 25 χρόνια σύντροφός της Πύρρος Αναγνωστόπουλος, πήγαν να...

Γιάννης Πάριος: Η σπάνια φωτογραφία με τους τέσσερις γιους του από το 2007

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ερμηνευτές και μετρά πάρα πολλά...

Έμυ Λιβανίου: Ποζάρει με το γιο της Κωνσταντίνο Λιβάνιο στα 22α γενέθλιά του

Η Έμυ Λιβανίου, έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Αντώνη Λιβάνιο δυο...

Μαρία Πρωτόπαππα: Δείτε τη «Μαρίνα» του «Σασμού» με εντελώς διαφορετικά μαλλιά-Άλλος άνθρωπος

H Mαρία Πρωτόπαππα είναι μια σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου...

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: O λόγος που «αποκάλυψε» την ερωτική συνεύρεση του Μάριου με τη Σοφιάνα

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» μετά την αποχώρησή της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και...

Η επίσκεψη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Άγιο Όρος

Για έναν βιασμό και δυο απόπειρες καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με το Μικτό Ορκωτό...

Λίντσεϊ Λόχαν: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω του Instagram

Η Λίντσεϊ Λόχαν θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από...

Χαρά Βέρρα για την εγγονή της: «Δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, το...

Η Χαρά Βέρρα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων μίλησε για...

Παύλος: «Αυτό που συνέβη στα Τέμπη είναι τραγωδία, έχουμε κι εμείς παιδιά και καταλαβαίνουμε»

Η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" συνάντησε τον Παύλο Γλύξμπουργκ κατά την άφιξή του...

Αθηνά Οικονομάκου: Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά πολλές...

Μπέττυ Μαγγίρα: Η φωτογραφία του Δημήτρη Μάζη από το παρελθόν και ο προσωπικός απολογισμός

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι μαζί 21 χρόνια και έχουν αποκτήσει...

Αύγουστος Κορτώ: «Η μητέρα μου πήρε 450 χάπια κι ήξερε ότι θα την έβρισκα...

Ο Αύγουστος Κορτώ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" και αναφέρθηκε στην μητέρα του,...

Ο Ζεράρ Πικέ απάντησε πρώτη φορά για το επίμαχο τραγούδι της Σακίρα

O Zεράρ Πικέ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «El mon» στο «RAC1» και αναφέρθηκε για...

Νίκος Ρουβάς: Ο μικρότερος αδερφός του Σάκη ασχολείται επίσης με τη μουσική

O Σάκης Ρουβάς έχει άλλα τρία αδέρφια, τον Βασίλη Ρουβά, τον Απόστολο Ρουβά και...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγγελική Ηλιάδη: Πήγε ουρλιάζοντας στο σχολείο των γιων της

Ευτυχισμένη μητέρα επειδή μεγαλώνει δύο αγόρια δήλωσε η Αγγελική...

Εκτός ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς μετά την συγκλονιστική παρέμβαση για τα Τέμπη

Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν άφησε ανεπηρέαστο κανέναν πολίτη...

Master Chef: To Twitter ξέσπασε κατά της Πωλίνας

Στο τεστ δημιουργικότητας η Μαρία Μπέη έδωσε το μειονέκτημα...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποχώρησε από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση είναι γεγονός....

Οργή Κυριάκου κατά συνεργατών: Σταματήστε να με παρουσιάζετε ως «βλαμμένο»

Δεν άντεξε άλλο ο Κυριάκος με την επικοινωνιακή διαχείριση...

Λάκης Λαζόπουλος: Φεύγει ένα τρένο (Επεισόδιο 12ο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος, αποκλειστικά στο newsbreak.gr, κάθε Τετάρτη στις...

Αδιανόητο: Επίθεση από την αστυνομία δέχθηκε ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου

Ανατριχίλα και προβληματισμό προκαλεί η στάση των αστυνομικών χθες...

NEWSROOM