Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει πιλάτες στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Σε τρεις μήνες η παρουσιάστρια θα γίνει μητέρα

Must Read

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και πατέρας του μωρού είναι ο σύντροφός της Κωνσταντίνος ΔανιάςΤην ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram και στη συνέχεια τόνισε πως τα επαγγελματικά της μπορούν να περιμένουν καθώς τώρα έχει προτεραιότητα για εκείνη η δημιουργία οικογένειας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει σταματήσει καθόλου να γυμνάζεται καθώς έχει μια καλή εγκυμοσύνη και η αγαπημένη της γυμναστική είναι το πιλάτες. Μάλιστα η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να γυμνάζεται σήμερα το πρωί και δείχνει να είναι σε καταπληκτική φόρμα. Ενημερωτικά ο σύντροφός της ασχολείται ιδιαίτερα με τα θαλάσσια σπορ όπως και η ίδια, όμως τώρα η εποχή σε συνδυασμό με την κατάστασή της μάλλον προσφέρονται περισσότερο για πιο ήπια γυμναστική σε κλειστό χώρο, όπως είναι το πιλάτες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)


“Το διάστημα αυτό «κάνουμε» πιλάτες για εγκυούλες. Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί δεν είμαι «μόνη»😉🤰😋😂🤍 Τελικά όμως το μάθημα γίνεται personal, γιατί δεν έχω βοήθεια «εκ των έσω», μόνο μικρές κλωτσιές ή σκουντήγματα. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο τελικά, πάντως καταβάλλω διπλή προσπάθεια! 😂 Εύχομαι μακροπρόθεσμα να εκτιμηθεί! Πάω στο μάθημα και επιστρέφω με χαμόγελο. Ακόμα κι αν ξέρω πως ίσως να μη φάνηκε ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό-δεδομένων των συνθηκών. Το μόνο βέβαιο είναι ότι μόνο καλό μπορεί να προσφέρει η άσκηση, με προσοχή και καθοδήγηση, σε μια μέλλουσα μανούλα. Διαβάζω όσα μου γράφετε και τα σέβομαι απεριόριστα. Θαυμάζω όσες μπορείτε και είστε εξαιρετικά δραστήριες στην εγκυμοσύνη. Κατανοώ απόλυτα εσάς που μου εξηγείτε ότι δυσκολεύεστε πολύ. Για κάθε γυναίκα είναι τελείως διαφορετικό το «κανονικό». Μη στενοχωριέστε. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για εσάς και το μωράκι σας. Είναι μέρες που κι εγώ δεν έχω δύναμη ή κουράγιο να πάω για μάθημα ή να βγω από το σπίτι. Προσπαθήστε να κάνετε αυτά που σας δίνουν χαρά και κυρίως ηρεμία. Κρατήστε κοντά σας μόνο όσους σας κάνουν να χαμογελάτε. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα (αν και κάποιες φορές επίπονα🙏). Είναι τόσο όμορφο που γνωριζόμαστε και επικοινωνούμε-χωρίς καν να έχουμε συναντηθεί! Είστε υπέροχες! Με συγκινείτε κάθε φορά. Ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου όμως, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ απεριόριστα για τις ευχές και την αγάπη σας 🥹🤍🙏 Πάμε δυνατά μανούλες και μέλλουσες μανούλες, έχουμε την πιο σημαντική αποστολή ! 👼” έγραψε στη λεζάντα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This