Θαυμάστρια τα «πέταξε» όλα στο καμαρίνι του Δήμου Αναστασιάδη!

Πως σχολίασε το περιστατικό ο τραγουδιστής

Must Read

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης και αναφέρθηκε σε διάφορα περίεργα που του έχουν συμβεί, αλλά και στη σύντροφό του Τζένη Θεωνά.

Φυσικά μίλησε και για τη δουλειά του και συγκεκριμένα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού του: «Στο βιντεοκλίπ του “Ένα θέλω μπορεί” προσπαθούσαμε να βρούμε το νόημα του τραγουδιού. Η εικόνα που μας ήρθαν ήταν οι γυναίκες του Ιράν».

Όταν ήρθε η ώρα για τα περίεργα, αποκάλυψε τι συνέβη στο καμαρίνι του με μια θαυμάστριά του: «Κάποια στιγμή το σκυλάκι μου είχε ανέβει στην πίστα. Μια θαυμάστρια ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα της, πέταξε τα ρούχα. Άβολο και κωμικό μαζί».




Για την Τζένη Θεωνά μίλησε με θαυμασμό: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα. Η Τζένη είναι μια χαρισματική γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Η συμβουλή της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα είναι πάντα σωστά. Η Τζένη είναι συγκλονιστική ως παρουσιάστρια. Της είχα πει όταν γνωριστήκαμε “αυτό είσαι”. Τη βλέπω πια ως παρουσιάστρια, αυτό είναι δήλωσή μου».

Φυσικά από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος τους Αρίωνας: «Στον Αρίωνα αρέσει να είναι σούπερ ήρωας, δεν βλέπω κάτι καλλιτεχνικό σε όλο αυτό. Περισσότερο “κόβω” τον γιο μου για κομάντο, παρά να ασχολείται με την τέχνη. Η Τζένη έχει κάποια standards για τον μικρό, εγώ όχι. Το μόνο που θέλω, να είναι ευτυχισμένος».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This