Paco Rabanne: Ο εμβληματικός σχεδιαστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών

Αφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή, στο Portsall της Γαλλίας.

Must Read

Ο κόσμος της μόδας είναι ακόμη φτωχότερος από σήμερα, καθώς μόλις έγινε γνωστό πως ο θρυλικός Ισπανός σχεδιαστής μόδας Paco Rabanne, άφησε την τελευταία του πνοή στο Portsall της Γαλλίας σε ηλικία 88 ετών όπως μετέδωσε πρώτο το BBC.

Tην είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσσε ο ισπανικός όμιλος Puig ο οποίος έχει αναλάβει τη διεύθυνση τόσο του οίκου μόδας όσο και της επιχείρησης αρωμάτων Paco Rabanne.

«Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο του κυρίου Paco Rabanne», δήλωσε ο Marc Puig, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Puig στο WWD. «Η ιστορία του Puig και του Paco Rabanne ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 με την κυκλοφορία του αρώματος Calandre».

O οίκος μόδας «Paco Rabanne» αποχαιρέτησε τον ιδρυτή του με μία ανάρτηση στο Instagram. Στη λεζάντα της φωτογραφίας του έγραψε: «Ο οίκος Paco Rabanne επιθυμεί να τιμήσει τον οραματιστή σχεδιαστή και ιδρυτή μας που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 88 ετών. Μεταξύ των πιο σημαντικών μορφών της μόδας του 20ου αιώνα, η κληρονομιά του θα παραμείνει μια συνεχής πηγή έμπνευσης. Είμαστε ευγνώμονες στον Monsieur Rabanne για την καθιέρωση της πρωτοποριακής μας κληρονομιάς και τον ορισμό ενός μέλλοντος με απεριόριστες δυνατότητες».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paco Rabanne (@pacorabanne)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This