Μπουράκ Χακί: Και στην Κωνσταντινούπολη προετοιμάζονται για μεγάλο σεισμό!

«Χάσαμε κάποιους δικούς μας ανθρώπους, χάσαμε φίλους. Τα ξαδέρφια της κοπέλας μου ζούσαν σε πόλεις που χτύπησε ο σεισμός και τους χάσαμε, είναι νεκροί...»

Must Read

Την ώρα που οι διασώστες πασχίζουν να σώσουν όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούν από τα χαλάσματα των χιλιάδων κτιρίων που κατέρρευσαν σαν «χάρτινοι πύργοι» σε Τουρκία και Συρία απο τους δύο καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν τη νοτιοανατολική Τουρκία, ο αριθμός των νεκρών συνεχώς αυξάνεται, με την πιο πρόσφατη καταγραφή τους να αναφέρει πως έχουν ξεπεράσει, πλέον, τους 3.400.

Ανάμεσα στα θύματα υπήρξαν και συγγενείς της συντρόφου του, ανέφερε σήμερα ο  δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, ο οποίος εμφανίστηκε μέσω δορυφορικής σύνδεσης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και εξομολογήθηκε την εμπειρία του από την τραγική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη χώρα του.

«Πολλοί άνθρωποι πέθαναν και αυτό που έμαθα είναι ότι 2.900 κτίρια -το λιγότερο- κατέρρευσαν. Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός. Φυσικά, λυπάμαι πάρα πολύ. Χάσαμε κάποιους δικούς μας ανθρώπους, χάσαμε φίλους. Τα ξαδέρφια της κοπέλας μου ζούσαν σε πόλεις που χτύπησε ο σεισμός και τους χάσαμε, είναι νεκροί», δήλωσε αρχικά ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

«Υπάρχουν ακόμα και ποδοσφαιρικές ομάδες, που ακόμα τις αναζητούν, όπως και μία ομάδα βόλεϊ. Είχα φίλους σε αυτές, δεν είναι πολύ κοντινοί μου φίλοι. Προσπαθούμε να τους βρούμε, έχουμε κάποιες ομάδες στο WhatsApp και προσπαθούμε να εντοπίσουμε τις τοποθεσίες τους και να τις δώσουμε στην κυβέρνηση και στις ομάδες αναζήτησης. Οι ομάδες αυτές έχουν μία λίστα και προσπαθούν να τους ψάξουν όλους και να τους απεγκλωβίσουν», πρόσθεσε.

«Όταν είσαι μακριά, δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος της συμφοράς»

Εκείνο, ωστόσο, που προκάλεσε τη μεγαλύτερη, ίσως, εντύπωση στα λεγόμενά του, είναι η δήλωσή του ότι και η Κωνσταντινούπολη προετοιμάζεται για έναν μεγάλο σεισμό.

«Οι δρόμοι είναι διαλυμένοι και κάποια αεροδρόμια έχουν προβλήματα. Είναι μία μεγάλη καταστροφή, δεν μπορείς να φανταστείς. Όταν είσαι μακριά, δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος της συμφοράς. Όταν συμβεί σε σένα, τότε θα καταλάβεις. Χρειαζόμαστε περισσότερα ασφαλή κτίρια, χρειαζόμαστε περισσότερο έλεγχο. Για παράδειγμα, για την Κωνσταντινούπολη περιμένουν ένα μεγάλο σεισμό και η πόλη προετοιμάζεται ήδη για αυτό. Αλλάζουν τα κτίρια, η Κωνσταντινούπολη ανανεώνεται, αλλά αυτές οι πόλεις δεν μπορώ να πω ότι είναι έτοιμες για έναν σεισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί.

  • Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This