Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να αποφύγετε να προβάλετε κτητικά συναισθήματα προς τον σύντροφό σας. Εξάλλου, ο εγωισμός σας δεν σας επιτρέπει να το πράξετε και μην ξεχνάτε πως κι εσείς δεν θέλετε να χάνετε την ανεξαρτησία σας μέσα στη σχέση σας. Μην κάνετε επίδειξη ισχύος στον σύντροφό σας και μην ανακατευτείτε με τις οικονομικές του υποθέσεις. Η στάση που θα τηρήσετε θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε και με το καθημερινό άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνει μια σειρά συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών που θα βοηθήσουν στην άνοδο του οικονομικού σας τομέα και στο κλείσιμο επιτυχημένων συμφωνιών, αλλά κάποιες που θα αφορούν και το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν θα είναι τόσο ευχάριστες. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό. Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δεν σας εκφράζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις καθημερινές σας καταστάσεις. Αφήστε τη διαίσθησή σας, σε συνδυασμό με τη λογική, να σας βοηθήσει να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα ανεχόσασταν, και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιο από τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα για να κάνετε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και τα νεύρα σας σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, επηρεάζοντας αρνητικά τον ψυχισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αναγκαστείτε προσωρινά να απομονωθείτε και να επιζητήσετε τη μοναξιά, μέχρι να ανακτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για να πράξετε ανοίγματα ή ρίσκα. Εάν σας κυριεύσουν η παρορμητικότητα και η βιασύνη θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι ρυθμοί που θα γίνονται όλα στην καθημερινή σας ζωή θα είναι πολύ γρήγοροι και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε άλλο, γιατί θα κινδυνεύσετε όχι μόνο να μείνετε στάσιμοι, αλλά και να εκτεθείτε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προστριβές. Επειδή θα χρειαστεί να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, προστατέψτε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, αναζητώντας καταφύγιο μακριά τους, μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος. Αναμνήσεις του παρελθόντος θα ξυπνήσουν και θα επηρεάσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσετε τα εισοδήματά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να προβείτε σε συμφωνίες ή συνεργασίες που έχουν βλέψεις στο μέλλον και δεν είναι πρόσκαιρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Φέρτε σε πέρας όποιες εργασίες έχετε κατά νου, στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και όχι ακούγοντας τους άλλους. Θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και συγκρατήστε τις επιθυμίες σας, γιατί δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά. Καινούργιες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, για να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, αφού οι συνθήκες που θα επικρατούν στον οικογενειακό χώρο δεν θα συμβαδίζουν με τους άλλους τομείς της ζωής σας. Ετσι, ενώ τη μία θα είστε ευδιάθετοι και θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, την άλλη θα πέφτει η ψυχολογία σας και θα ζητάτε την απομόνωση. Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας μην απαιτήσετε από τον σύντροφό σας παραπάνω απ’ ό,τι σας προσφέρει, απλά και μόνο για να ρίξετε κάπου τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι όποιες δυσκολίες ή διλήμματα έχετε θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, και με καθαρότερο μυαλό θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια συναισθήματα είναι αληθινά και μόνιμα. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί, για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί και προσεγγίστε κι εσείς με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τα να σας ακολουθούν. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια υγιής αισθηματική σχέση, που θα σας συντροφεύει στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι κάντε τη συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς, όμως, να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς. Κάντε καινούργιες γνωριμίες ακόμα και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον αναζητώντας καλύτερη νοητική επικοινωνία και διασκεδάστε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και αντιλήψεις με εσάς. Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή για να ξεφύγετε από τις αισθηματικές δοκιμασίες που θα είναι αναπόφευκτες, αφού θα αισθανθείτε προδομένοι από κάποια πρόσωπα και η απογοήτευση που μπορεί να νιώσετε θα σας ωθήσει να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα. Ισως ο σύντροφός σας αναζητήσει περισσότερες απολαύσεις και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις διαθέσεις του προς όφελός σας. Πλησιάστε τον, για να πάρει ο έρωτας μια τελείως διαφορετική διάσταση στη ζωή σας και για να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ξεχνώντας τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν και χωρίς να τον καταπιέσετε, γιατί δεν έχει σκοπό να δεχτεί οποιαδήποτε μορφή περιορισμού. Κάποιες αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε στην εμφάνισή σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα, αφού τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας απασχολήσουν έντονα. Ομως, αν κάνετε μια προσπάθεια να μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας όλα θα πάνε καλά. Ασχοληθείτε και με τον αισθηματικό σας τομέα, αφού κι εκεί θα έχετε εύνοια, σε αντίθεση με τον οικογενειακό, που καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου, αφού όση τύχη σας δίνετε στα άλλα τόση σας στερείτε σε αυτόν τον τομέα. Ισως κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική δεν θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση.

ΙΧΘΥΣ: Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί είναι προτιμότερο να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα παρά να πάρετε αποφάσεις επηρεασμένες από τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση και να πέσετε στην παγίδα των υπερβολών. Μην απαντήσετε σε ό,τι ακούσετε και δεν σας αρέσει, γιατί θα κάνετε άσχημο χειρισμό του λόγου και θα φτάσετε στα άκρα, ενώ θα είναι αρκετά εύκολο να αποδιοργανωθείτε και με τον τρόπο που θα εκφραστείτε να απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This