Eurovision: Η ΕΡΤ «κατηγορεί» τη Μελίσσα Μαντζούκη ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ελληνική συμμετοχή

Συνεχίζονται τα παρατράγουδα...

Must Read

Το σίριαλ με την ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision συνεχίζεται, καθώς, το εξώδικο της Μελίσσας Μαντζούκη προς την ΕΡΤ για πιθανό «φάουλ» στη διαδικασία επιλογής τραγουδιού, ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στη συμμετοχή της χώρας μας στο δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ.

Η κρατική τηλεόραση, απαντώντας στο προ ημερών εξώδικο της τραγουδίστριας, τής έστειλε σήμερα αυστηρή προειδοποίηση, επισημαίνοντας πως για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί με την συμμετοχή της χώρας μας στη Eurovision θα ευθύνεται εκείνη.

«Ας σημειωθεί δε εξάλλου ότι θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι σε περίπτωση που από οποιαδήποτε ενέργειά σας δημιουργηθεί ζήτημα σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, δεδομένου αφ’ ενός μεν του υψηλού κόστους με το οποίο έχει επιβαρυνθεί η ΕΡΤ για τη συμμετοχή της στον εν λόγω διαγωνισμό, αφ’ ετέρου δε των στενών χρονικών ορίων που τάσσονται από τους κανονισμούς της EBU για την αποστολή μιας ολοκληρωμένης συμμετοχής της χώρας μας στον ανωτέρω διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένου και του video clip. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι επικυρωμένα αντίγραφα των οικείων πρακτικών είναι στη διάθεσή σας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΕΡΤ στο εξώδικό που έστειλε στην τραγουδίστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast @Star».

«Η ΕΡΤ δεν τήρησε τη διαδικασία και ουσιαστικά σε κάποια πράγματα μάς επιβεβαιώνει», σχολιάζει από την πλευρά ο δικηγόρος της Μελίσσας Μαντζούκη, Χρήστος Ζωτιάδης, επιμένοντας στο ότι… κάποιο λάκκο είχε η φάβα.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This