Η τραγουδίστρια Natasha Kay «καίει» και… τσουρουφλίζει (video)

Must Read

Eίναι 20 χρονών, τραγουδάει και παίζει 8 διαφορετικά μουσικά όργανα, μετράει ήδη πολλές χιλιάδες followers στο Instagram, αλλά και στο κανάλι της στο YouTube και το βιντεοκλίπ της νέας μεγάλης της επιτυχίας με τίτλο «Bunda», έχει ξεπεράσει τα 2 εκατ. views!

Ο λόγος για τη Natasha Kay, η οποία, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί τη νέα μεγάλη ελπίδα της εγχώριας (αγγλόφωνης κατά κύριο λόγο) μουσικής σκηνής, καθώς, πέρα από απίθανη φωνή, διαθέτει και μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή σκηνική παρουσία.

Κι ενώ τους τινέιτζερς τους έχει ήδη κερδίσει ως pop μουσικός, ήρθε, ως φαίνεται, η ώρα να διευρύνει το κοινό της και σε… μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς η Natasha αποφάσισε να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα της: την πρώτη της αποκαλυπτική φωτογράφηση για λογαριασμό αντρικού περιοδικού! 

Πάρτε μια μικρή γεύση από τη… σέξι πλευρά της ραγδαία ανερχόμενης Natasha Kay:

Δείτε και το γεμάτο… υπονοούμενα βιντεοκλίπ της μεγάλης της επιτυχίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This