Sin Boy: Η νέα ανάρτηση της αδερφής του υπονοεί ξεκάθαρα ότι είναι νεκρός

Και το όργιο των φημών συνεχίζεται

Must Read

Ένα χάος έχει δημιουργηθεί με τις φήμες σχετικά με το αν ζει ή αν πέθανε ο Sin Boy, καθώς μετά από μια φωτογραφία του στην οποία φαίνεται αναίσθητος μέσα σε ένα ασθενοφόρο, ειπώθηκε ότι πέθανε σε νοσοκομείο του Κοσόβου από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η μητέρα και η αδερφή του έχουν βάλει μαύρο στις εικόνες προφίλ των social media τους ενώ δημοσιεύουν παλαιότερες φωτογραφίες του τις οποίες συνοδεύουν με μαύρες καρδιές και emoticons που κλαίνε.

Η αδερφή του έγραψε προ ημερών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination». 

Kάποιοι άλλοι, θεωρούν πως όλο αυτό είναι ένα διαφημιστικό κόλπο ενώ ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok τον δείχνει στο Παρίσι και ζωντανό. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για φρέσκο ή για παλαιότερο βίντεο.

Σήμερα το μεσημέρι, η αδερφή του επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία επιβεβαιώνει ξανά το θάνατο του τράπερ. Δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία η οποία έχει τραβηχτεί πριν από δυο χρόνια και τη συνόδευσε με μια σπασμένη καρδιά, μια μαύρη καρδιά και ένα emoticon που κλαίει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This