Δείτε τον Δημήτρη Σκουλό με μαλλιά στα 18 του χρόνια σε ένα σπάνιο οικογενειακό βίντεο

Ούτε ο ίδιος δεν αναγνώρισε τον εαυτό του

Must Read

O φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο reality μόδας GNTM στο οποίο συμμετείχε ως κριτής για τέσσερις σεζόν.

Τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε και πάλι ως μέλος της κριτικής επιτροπής στον διαγωνισμό μόδας “My Style Rocks” μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Είναι 53 ετών, γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, είναι παντρεμένος με τη Τζέλα Σκουλού και μαζί έχουν αποκτήσει δυο κόρες τις οποίες υπεραγαπά.

Το σήμα κατατεθέν του είναι το ξυρισμένο του κεφάλι, γι αυτό και προκάλεσε αίσθηση το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το μακρινό παρελθόν όταν σε ηλικία 18 ετών είχε μαλλιά και του το έστειλε η αδερφή του.

“Όταν η αδελφούλα σου σου στέλνει βίντεο (μα που το ανακάλυψε?) που είσαι 18 χρονών (ούτε εγώ δεν με θυμάμαι έτσι)”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του. Είναι το ψηλό παιδί με τη μαύρη μπλούζα που διακρίνεται ανάμεσα στους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This