Ένα τρελό παρεάκι σε μια selfie: Βανδή-Μπισμπίκης-Βίσση

Το ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο της πάλαι ποτέ ανταγωνίστριας

Must Read

Οι καιροί αλλάζουν και οι δυο μεγάλες σταρ του ελληνικού πενταγράμμου Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση έχουν αφήσει στην άκρη την κόντρα τους και έχουν γίνει καλές φίλες.

Τόσο καλές, που η Δέσποινα Βανδή πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση και κατέληξε πάνω στην πίστα να τραγουδάει τα δικά της τραγούδια, με την Άννα Βίσση να χορεύει ζεϊμπέκικο, να την αγκαλιάζει και να την φιλά.

Και μπορεί η Δέσποινα Βανδή να έφτασε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, όμως αργότερα ήρθε στην παρέα τους και ο σύντροφος της Δέσποινας, Βασίλης Μπισμπίκης. 

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή επισκέφθηκαν την Άννα Βίσση στο καμαρίνι της όπου και έβγαλαν όλοι μαζί μια selfie την οποία ανέβασε η Δέσποινα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«She is a super star! The one and only! @annavissiofficial Περάσαμε μια τέλεια βραδιά! Love you sooooooo!!!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στην λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This