Σοφία Καρβέλα: Το σπάνιο βίντεο από την εμφάνισή της στο Ciao ANT1 σε ηλικία 9 ετών

Eμφανίστηκε εκεί μαζί με τη μητέρα της Άννα Βίσση

Must Read

Όταν η Σοφία Καρβέλα ήταν 9 ετών εμφανίστηκε στην εκπομπή Ciao ANT1 με αφορμή τη συμμετοχή της μητέρας της. Η Άννα Βίσση ήταν ένα από τα ονόματα που φιλοξενήθηκαν στο εμβληματικό σόου της Ρούλας Κορομηλά τότε και δεν εμφανίστηκε μόνη στη σκηνή.

Μαζί της εμφανίστηκε και η κόρη της Σοφία Καρβέλα που τότε ήταν μόλις 9 ετών. Μητέρα και κόρη τραγούδησαν και χόρεψαν μοιράστηκαν μια μοναδική απολαυστική σκηνή στο πλατό και σήμερα, 31 χρόνια μετά το απόσπασμα αυτό κυκλοφόρησε στο Tik Tok γεμίζοντάς μας νοσταλγία για τα ανεπανάληπτα 90s που τόσο πλέον καταλαβαίνουμε ότι μας άρεσαν.

Στο συγκεκριμένο βίντεο η Σοφία Καρβέλα ντυμένη με τζιν, κόκκινο καρό πουκάμισο και κίτρινα μποτάκια, το χαρακτηριστικό ντύσιμο για εφήβους στα 90s τραγούδησε ένα κομμάτι  το “Μόνη στα διαλείμματα” που μιλάει για τον αθώο εφηβικό έρωτα ενός κοριτσιού για ένα μεγαλύτερο αγόρι που πήγε στο Γυμνάσιο και δεν θα τον βλέπει πια στο σχολείο. Να θυμίσουμε ότι σήμερα η Σοφία Καρβέλα είναι 40 ετών, παντρεμένη και έχει δυο γιους.

@littlenikolinio #fyp #annavissi #sophiakarvela #karvela #childrensmusic #1992 #greektv #greektvshow #ciao #ciaoant1 @annavissiofficial @Ifigeneia ✨ @Greatest Hits Of All Time @Retro musicaa #lovemusic popmusic #greektvststion @Κούλλης Ευθυμίου ♬ original sound – Little Nikolinio

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This