Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή – «Δεν μπορώ να περιμένω»

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Must Read

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού στις αρχές Φεβρουαρίου.

Και μπορεί ο γιος της τραγουδίστριας να της έχει κλέψει την καρδιά και να διεκδικεί – όπως είναι φυσικό – όλο της τον χρόνο ωστόσο η ίδια δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αυτό αναμένεται να συμβεί το καλοκαίρι καθώς όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram θα πραγματοποιήσει μεγάλη περιοδεία.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο γνωστοποίησε την επικείμενη περιοδεία της που θα φέρει το όνομα «Eleni Foureira Reborn Tour». «Δεν μπορώ να περιμένω» έγραψε στη λεζάντα η 35χρονη τραγουδίστρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This