Ανδρέας Μικρούτσικος: Aποσωληνώθηκε ο παρουσιαστής-Τι είπε η σύντροφός του

«Θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα» είπε η Έλενα Μαστραγελλή

Must Read

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και διασωληνώθηκε καθώς έτσι έκριναν οι γιατροί ότι είναι καλύτερο για την υγεία του.

Kαθώς η υγεία του σημειώνει σταδιακή βελτίωση, η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγελή μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την αποσωλήνωσή του που ήταν να γίνει χθες, αλλά τελικά θα γίνει σήμερα όπως εξήγησε με αυτή τη μία μέρα να δρα ευεργετικά για εκείνον.

Η είδηση της αποσωλήνωσης ήρθε τελικά από το προφίλ του δημοσιογράφου Χάρη Λεμπιδάκη ο οποίος αποκάλυψε πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία:


“Ο Ανδρέας μας ειναι καλά! Επικοινωνεί και αποσωληνώθηκε !!!! Παλικάρι και δυνατός !!!!! Μπραβο !” αναφέρει ο Χάρης Λεμπιδάκης.


 
«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει, θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι πάντα εκεί. Κανένας γιατρός όταν κάποιος βρίσκεται σε ΜΕΘ δεν μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξος. Είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχθεί πολύ μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα», είπε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This