Άστεγη από ώρα σε ώρα η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου

Must Read

Aστεγη κινδυνεύει να μείνει από αύριο Κυριακή η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου. Η γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με όλη τη μυθική εποχή των δεκαετιών ’60 και ’70, με τα ονόματα του Αριστοτέλη Ωνάση, του Τόλη Βοσκόπουλου, της Ζωής Λάσκαρη και δεκάδων άλλων επωνύμων, άρρωστη και ανήμπορη να βρει νέα στέγη, ήδη έχει λάβει ένταλμα έξωσης από δικαστικό κλητήρα.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Η ίδια, μάλιστα, με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αναφέροντας: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν μπορώ να βρω σπίτι. Πρέπει να φύγω από εδώ! Το χρειάζονται, έχει τελειώσει και το συμβόλαιο, δεν ξέρω τι να κάνω! Σας παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι ας μου κάνει μία κλήση, πρέπει να φύγω από αυτό το σπίτι».

Δύο εικοσιτετράωρα μετά, με αγανάκτηση γράφει και πάλι στον προσωπικό λογαριασμό της: «Δυστυχώς ακόμα να βρω σπίτι. Την Κυριακή χρειάζεται να παραδώσω το σπίτι όπου μένω. Θα έρθει δικαστικός κλητήρας να με βγάλει. Ψάχνω επειγόντως κάτι. Δεν χρωστάω λεφτά και φυσικά πληρώνω το ενοίκιό μου. Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιον να ενοικιάζει σπίτι μέχρι 70 τ.μ., ας μου στείλει ένα μήνυμα. Σας ευχαριστώ πολύ! Ματούλα».

Ηταν πριν από έναν χρόνο όταν η Ματούλα Καριέρε δέχτηκε την πρώτη ειδοποίηση ότι πρέπει να αποχωρήσει από την επί μίας δεκαετίας ενοικιαζόμενη κατοικία της, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Ευαγγελισμού. Η ίδια απεγνωσμένα προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να βρει ένα σπίτι το οποίο θα βρισκόταν στην ίδια περιοχή, κοντά στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να έχει άμεση πρόσβαση με το νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας.

«Δεν έχω κανέναν»

«Είμαι εντελώς μόνη μου. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο που θα νοιαστεί αν πάθω κάτι. Εψαχνα, λοιπόν, εδώ και μήνες για ένα σπιτάκι να με καλύπτει και οικονομικά και να είναι στην ίδια περιοχή του Ευαγγελισμού ώστε, αν πάθω κάτι, να τρέξω απευθείας εκεί. Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μάταια, όμως. Ολα έχουν δοθεί για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, με αποτέλεσμα όλοι όσοι είμαστε ενοικιαστές μακροχρόνιων κατοικιών να είμαστε στον αέρα» μας λέει με πόνο ψυχής, βλέποντας τον εφιάλτη της αναγκαστικής έξωσης να την απειλεί από ώρα σε ώρα.

Μάλιστα, την Παρασκευή είχε πακετάρει όλα τα υπάρχοντά της, προκειμένου την ημέρα που θα γίνει η έξωση να είναι έτοιμη να φύγει. Στην ερώτησή μας πού θα μεταφερθεί η ίδια, είπε χαριτολογώντας: «Στον Χάρο θα μετακομίσω. Κοντεύω». Σύμφωνα με την ίδια, πάντως, ο γιος της Λορέντζο Καριέρε μέχρι στιγμής δεν έχει ενδιαφερθεί για την τύχη της μητέρας του. «Δεν έχει ενδιαφερθεί ο γιος μου. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ας είναι καλά το παιδί εκεί που είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This