Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν: H αριστοκράτισσα μητέρα της Τατιάνας Μπλάτνικ

Ο πατέρας της Λάντισλαβ Μπλάτνικ αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν έξι ετών

Must Read

Η 43χρονη Τατιάνα Μπλάτνικ είναι η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας και το 2010 παντρεύτηκαν στις Σπέτσες παρουσία πολλών βασιλικών καλεσμένων.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία  Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν. Ο πατέρας της αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 6 ετών ενώ μιλώντας δημόσια για τον θάνατο του, η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μέχρι τα 14 μου δε γνώριζα πως ο πατέρας μου έχει αυτοκτονήσει, το έμαθα στα 17. Αλλά το να μιλήσω ανοιχτά το ένιωσα λίγο μετά τα 20. Πήγα στο Πανεπιστήμιο και έγραψα την πτυχιακή μου εργασία στην Κοινωνιολογία με θέμα την αυτοχειρία. Ήμουν ανοιχτή σε αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ακόμη ντροπή για αυτό. Το ψυχικό τραύμα ήταν μεγαλύτερο όταν έμαθα την αλήθεια, ίσως οι δάσκαλοι μου να γνώριζαν την αλήθεια, εγώ όμως δεν τη γνώριζα. Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου».

Όσον αφορά στη Γερμανίδα μητέρα της, την έχουμε δει πολλές φορές στο πλευρό της. Η Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν είναι 66 χρονών και πρόκειται για μια κομψή και αριστοκρατική γυναίκα.

Μετά το θάνατο του πατέρα της Τατιάνας, η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ. Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει έναν αδερφό και τρία ακόμα ετεροθαλή αδέρφια.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία τριών ετών μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ελβετία. Για δώδεκα περίπου χρόνια παρέμεινε εσώκλειστη στο Κολλέγιο Έιγκλον του  χωριού Βιλάρ συρ Ολόν της Ελβετίας. Στα δεκαοκτώ της χρόνια μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζταουν της Ουάσινγκτον. Το 2003 αποφοίτησε από αυτό με πτυχίο στην κοινωνιολογία και επέστρεψε στην Ελβετία για να σπουδάσει δημόσιες σχέσεις. Από το 2006 ως τον Ιούλιο του 2010 εργαζόταν στο πλευρό της σχεδιάστριας ρούχων Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, έχοντας το ρόλο της οργανώτριας εκδηλώσεων και των δημοσίων σχέσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This