Daphne Avalon: Η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη έχει συνεργαστεί με τον Jimmy Kimmel

Η 32χρονη ζει μόνιμα στην Αμερική ενώ είναι απόφοιτος του USC και εργάζεται ως stunt woman

Must Read

Η Daphne Avalon είναι η κόρη της Ισαβέλλας Μαστοράκη και του πολύ γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Brian Thomson. Η Iσαβέλλα Μαστοράκη είναι η κόρη του Νίκου Μαστοράκη ο οποίος είναι ο παππούς της Daphne Avalon.

H Daphne ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, είναι απόφοιτος του USC και εργάζεται ως stunt woman. Ανάμεσα στις συνεργασίες τις ξεχωρίζει αυτή με τον Guy Ritchie και σε ηλικία μόλις 23 ετών μπήκε στη λίστα των hot ονομάτων του Hollywood.

Πριν από εννέα χρόνια, ένα βίντεο της Daphne Avalon – Thomson και του Jimmy Kimmel έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 8 εκατομμύρια likes. Στο βίντεο αυτό, η stunt woman και ο παρουσιαστής των Όσκαρ, δημιούργησαν περιεχόμενο και απέδειξαν πως ένα βίντεο που κυκλοφορούσε ήδη στο διαδίκτυο με μια κοπέλα που έκανε twerk στο σπίτι της και έπεσε όταν άνοιξε η πόρτα πάνω στο τραπεζάκι του σπιτιού της βάζοντας φωτιά στα ρούχα της, ήταν ουσιαστικά μια φάρσα την οποία σκάρωσε η κασκαντέρ Daphne Avalon.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This