Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό ο Στηβ Κακέτσης!

Κρίσιμη η κατάσταση του «μπαμπά»της Νεράιδας

Must Read

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Στηβ Κακέτσης τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» ο πασίγνωστος επιχειρηματίας, που έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Υγεία».

Στο πλευρό του βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι τον φροντίζουν και ελπίζουν από καρδιάς να καταφέρει να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια.

Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας, που οι καλλιτέχνες έπιναν νερό στο όνομά του, πέρασε μεγάλες «φουρτούνες» την τελευταία εφταετία, καθώς τον έπνιξαν τα χρέη, με αποτέλεσμα να «ξηλώσουν» τα μαγαζιά που διατηρούσε επί σειρά ετών στη μαρίνα Αλίμου.

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο; Εχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο!» είχε δηλώσει στην «Espresso» τον Σεπτέμβριο του 2017, όντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου έκαναν κοιλιά, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάστακτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ τον χρόνο» είχε παραδεχτεί στην ίδια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα μας πριν από έξι χρόνια.

Η οικονομική καταστροφή που υπέστη τότε επηρέασε βαθιά τον Στηβ Κακέτση, ο οποίος δύο χρόνια μετά έβαλε πωλητήριο και στην πολυτελή κατοικία που διατηρούσε στα νότια προάστια. Ηταν η περίοδος που ο πάλαι ποτέ «βασιλιάς» της νύχτας χώρισε από την επί 18 χρόνια σύντροφό του Ανίτα, με συνέπεια να βυθιστεί περισσότερο στη θλίψη και να παραμελήσει τον εαυτό του. Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ανέκαθεν πολύ large στη ζωή του, καλοπληρωτής, γλεντζές, σεβαστός στην πιάτσα, μάγκας και ντόμπρος. Το ίδιο και με τις γυναίκες που έβαλε στην καρδιά του, όπως η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία του χάρισε και τον μονάκριβο γιο του Ασημάκη, και κατόπιν η Αντζελα Δημητρίου. Δεν ήταν τυχαίο ότι στις πίστες η «Λαίδη» τού αφιέρωνε το τραγούδι «Είσαι αετός χωρίς φτερά, χωρίς αγάπη και χαρά» και εκείνος χόρευε βαρύ ζεϊμπέκικο. Λες και ήταν προφητική αυτή η αφιέρωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This