Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα ποζάρουν μαζί πίσω στο μακρινό 1993

Η κοινή vintage φωτογραφία από το μακρινό 1993

Must Read

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας απέκτησαν από το γάμο τους μια κόρη την Σοφία Καρβέλα η οποία γεννήθηκε το 1983 και σήμερα είναι 40 ετών, παντρεμένη με δυο γιους.

Πίσω στο 1993, η Σοφία Καρβέλα ήταν μόλις 10 ετών και φωτογραφήθηκε φορώντας ένα κλασσικό τζιν παντελόνι, μαύρη ζώνη και ένα λευκό T Shirt μαζί με τη μητέρα της η οποία είχε μακριά σκούρα καστανά μαλλιά και φορούσε μια μακριά φούστα με εμπριμέ μοτίβο και λευκή αμάνικη μπλούζα. Όταν τραβήχτηκε αυτή η εικόνα η Άννα Βίσση ήταν 34 ετών.

Δείτε την vintage φωτογραφία που τραβήχτηκε στα παρασκήνια μιας εμφάνισης της τραγουδίστριας όπου είχε πάει να την επισκεφθεί η κόρη της:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This