Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό, για το πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα»

«Αυτό εμένα σαν γυναίκα με θίγει, με προσβάλλει και με σοκάρει» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Must Read

Η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ και το Μιχάλη Ροδόπουλο, έγινε viral εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε για την ερωτική του ζωή με την Όλγα Τρέμη πριν από πάρα πολλά χρόνια όταν οι δυο τους ήταν φοιτητές.

Το θέμα συζητήθηκε στο πάνελ της εκπομπής “Happy Day” με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τοποθετείται σχετικά λέγοντας πως το να εκθέσεις μια γυναίκα δημόσια δεν είναι σωστό.

«Δεν γίνεται να μην κατάλαβε ότι αυτό είναι μια είδηση βόμβα. Εμένα μου ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η κουβέντα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε. Τον Ανδρέα τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και παρακολουθώ και τα αιχμηρά σχόλιά του και τις απόψεις του, αλλά σε αυτή τη φάση, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βρει κάτι και να υποστηρίξει αυτό που θέλει να σκεφτεί ή να πει ο Ανδρέας.

Όπως και να έχει αυτή ήταν μια προσωπική στιγμή που είχες ζήσει με έναν άνθρωπο. Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό, και πόσο μάλλον σε μια κυρία που την ξέρει όλος ο κόσμος, να ξέρουν τόσο γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα. Αυτό είναι μια ιδιωτική στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος την κρατάει σε ένα κουτάκι στην ψυχή του, στο μυαλό του και στις αναμνήσεις του και κάποιος από τους δύο την βγάζει φάτσα φόρα και την κάνει θέμα σε περιοδικό και την άλλη μέρα κυκλοφορούν τίτλοι “Πώς ήταν η πρώτη φορά της Όλγας Τρέμη;”. Αυτό εμένα σαν γυναίκα με θίγει, με προσβάλλει και με σοκάρει. Εμένα, που είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμά τον Ανδρέα. Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο», δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This