Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Πανουργιάς: Είχε παίξει στο «Τμήμα Ηθών»

Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για τη ζωή του

Must Read

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Πανουργιάς, τον οποίο είχαμε δει να παίζει στην επιτυχημένη σειρά «Τμήμα Ηθών», μετά από μάχη που έδινε για την ζωή του.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου έκανε γνωστή μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτησή του στην οποία εξέφρασε τα συλληπητήριά του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Κώστας Πανουργιάς είχαν συνεργαστεί στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.

«Ένας αγαπημένος φίλος και αξιολογος συναδελφος με μεγάλη πορεια στο Θέατρο,στον κινηματογράφο και σε δεκάδες σειρές στην τηλεόραση και στην μεταγλώττιση ο Κωστας Πανουργιάς που είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του πολλα χρόνια στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ του Γιώργου Μιχαηλιδη έφυγε από την ζωή μετά από σκληρή μάχη…».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε επίσης πληροφορίες για το που και το πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού για όσους θέλουν να παραβρεθούν για να του πουν το τελευταίο αντίο:

«Θα τον αποχαιρετησουμε αύριο Παρασκευή από το κοιμητήριο του Κάτω Σουλίου στον Μαραθώνα στην μία το μεσημέρι. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This