Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος, δείτε την κοιλιά μου αλλά δεν θα απαντήσω»

O σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου, πρόσθεσε πως: «H γυναίκα μου έχει κάνει κοιλίτσα αλλά την αγαπώ με την κοιλίτσα της»

Must Read

Με αφορμή το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά η οποία εξήγησε πως η φουσκωμένη της κοιλιά είναι αποτέλεσμα της δυσανεξίας που έχει στη γλουτένη και όχι εγκυμοσύνης, τη σκυτάλη πήραν στο πάνελ της εκπομπής “Breakfast at Star” με την Ελένη Χατζίδου να αποκαλύπτει πως κάθε μέρα δέχεται μηνύματα για το αν είναι έγκυος επειδή επίσης έχει πρησμένη κοιλιά και να τονίζει πως δεν πρόκειται να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, καθώς είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα.

Η Ελένη Χατζίδου είπε για τη δική της περίπτωση: «Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram που με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Προχθές μου έστειλε μία κοπέλα “αχ! Χάρηκα πάρα πολύ για σένα”. Προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ότι το βρήκε ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, αλλά είναι οι πρασινάδες, τα γαλακτομικά κτλ», και σηκώθηκε από τη θέση και έδειξε την κοιλιά της.

«Θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη, θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Έχω ανοίξει και το φερμουάρ, πες μου τώρα: θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι έφαγα κάτι στο break και με έπρηξε; Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση, δεν είναι ωραία ερώτηση. Αν θέλουμε, θα το πούμε εμείς. Επειδή με βλέπεις λίγο να φουσκώνω, κατευθείαν με ρωτάς αυτό. Είναι αυστηρά προσωπικά και νιώθω άσχημα», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This