Γρηγόρης Πετράκος για Έλενα Παπαρίζου: «Όχι, δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα»

Must Read

O Γρηγόρης Πετράκος έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια Σου» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, στις κόρες του, στο πόσο συχνά γράφει τραγούδια, στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», αλλά και στις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου που δήλωσε ότι τα παιδιά γεννιούνται άφυλα.


 
«Με την Θεοφανία Παπαθωμά μας ένωσε η φιλοσοφία, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτό ερωτεύτηκα πάνω της. Πάντα μου άρεσε η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Δεν είμαι το είδος άντρα που θέλει μια υποτακτική γυναίκα. Θα παντρευτούμε πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Είμαστε λίγο “τσίου”, δεν προγραμματίζουμε ποτέ. Έχουμε φτάσει κοντά κάνα δυο φορές να παντρευτούμε. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για τη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά.

Για τη σειρά «Maestro» ο Γρηγόρης Πετράκος τόνισε: «Με το σχόλιό μου για το Maestro ήθελα να στηλιτεύσω μια ατάκα κατά των ανδρών. Σχολίασα ότι αν ακούγαμε μια ατάκα κατά των γυναικών θα έλεγαν όλοι ότι είναι σεξιστική. Υπάρχει μια κουλτούρα που προσπαθεί να μας πείσει ότι όλοι οι άντρες είναι κακά όντα και ότι υπάρχει η τοξική αρρενωπότητα. Υπήρχε πάντα βία. Τα μόνα γεγονότα που επισημαίνονται στη δημοσιότητα είναι η βία από άντρες. Αυτό πολώνει τις οικογένειες απέναντι στο ανδρικό φύλο. Τι πιο σεξιστικό από αυτό;».

Για την πρόσφατη δήλωση της Έλενας Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά», ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε: «Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο γιατί είναι από τα ελάχιστα αγνά, καλά άτομα που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στη δουλειά. Την αγαπώ πάρα πολύ. Όχι, δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα. Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας. Το λεγόμενο κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια. Το πώς αισθάνεται ο καθένας είναι εντελώς δικό του θέμα. Δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες που θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα. Θέλω να το δω συνολικά».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This