Αυτή είναι η κουκλάρα Ελληνίδα γυμνάστρια που ρίχνει… τέζα τους άντρες!

Must Read

Με βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις, σεξαπίλ που αναστατώνει και αναλογίες που κολάζουν, η Εβίτα Μπέκα δεν είναι απλώς «άλλη μια γυμνάστρια». 

Με τις σπουδές της στη δημοσιογραφία και στην κοινωνιολογία να έχουν εξελίξει την ευφράδεια της και να τη βοηθούν στο να «διαβάζει» τους ανθρώπους, ώστε να επιλέγει τους καλύτερους για συνεργάτες της, η εκρηκτική Εβίτα έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες fitness experts της χώρας.

Και την ώρα που η πελατεία της στα γυμναστήρια με τα οποία συνεργάζεται αυξάνεται κατακόρυφα, κυρίως όσον αφορά στον αντρικό πληθυσμό, που δείχνει πρόθυμος να «λιώσει» στη γυμναστική αρκεί να την έχει απέναντί του να του δίνει προστάγματα, δεκάδες αθλητές και celebrities «σφάζονται» για τα όμορφα μάτια της!

Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται υπερβολικά, ειδικά αν είστε από εκείνους που δεν περνούν ούτε απ’ έξω από γυμναστήρια, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες της.

Ή, ακόμη καλύτερα, κάντε ένα scroll down στο προφίλ της στο Instagram. Κι αν δεν τρέξετε πρωί-πρωί τη Δευτέρα να γραφτείτε στο γυμναστήριό της εκθαμβωτικής Εβίτας, εμένα να μη με λένε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This