Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κόζαρη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Tην αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της

Must Read

O Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θε γίνουν σε λίγους μήνες για πρώτη φορά γονείς ενώ πριν πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Αίγινα.

Όπως είπε η κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη, Κατερίνα Καινούργιου, το ζευγάρι γνωρίστηκε το Σεπτέμβριο μέσω μιας άλλης κοινής γνωστής και από τότε είναι μαζί.

Η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη, που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία Σταυρούλα Κοζάρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας, το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα».

Το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη. Συγκεκριμένα, περιμένουν κορίτσι.

«Με καλό και καλότυχο. Η Μαριλού είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη, οι μπαμπάδες μας ήταν συμμαθητές. Είναι 8 χρόνια μικρότερη από μένα. Οι ζωές μας είναι τόσο συνδυασμένες. Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Πάντα είχα τρομερή εντύπωση για τον Πάνο…Τα παιδιά είναι πολύ καλά μαζί. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το μπάτσελορ. Στα sites βρήκαν κάτι πολύ παλιές μας φωτογραφίες με τη Μαριλού και την παίρνω και της λέω “Μην ξαναδώ φωτογραφίες πριν τις πλαστικές, πού τις βρήκαν”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διατηρεί φιλικές επαφές με την 30χρονη φαρμακοποιό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This