«Επικίνδυνη» Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα καμάρωσε τη συγγραφέα αδερφή της Μαρία υπό το βλέμμα του συντρόφου της Πέτρου Κόκκαλη

Must Read

Μια «Επικίνδυνη» παρουσίαση έφερε δάκρυα συγκίνησης, γέλια ευχαρίστησης και έναν απρόσμενο καλεσμένο από την Ευρωβουλή! Το δεύτερο βιβλίο της, το οποίο υπογράφει με το ψευδώνυμο Μαρία Μαρσέλου, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας η Μαρία Ματσούκα.

Μπορεί να τη γνωρίσαμε αρχικά ως τραγουδίστρια και έπειτα ως σχεδιάστρια μαγιό, ωστόσο η μικρότερη αδελφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα έχει αφοσιωθεί τελευταία στη συγγραφή, κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν έως πρότινος.

Ηταν μάλιστα η ίδια που αποφάσισε να το επικοινωνήσει πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας πως πίσω από τα δύο βιβλία που έχει βγάλει η συγγραφέας Μαρία Μαρσέλου, πρώτα το «Ολα όσα ψιθυρίσαμε» και τώρα την «Επικίνδυνη», βρίσκεται στην πραγματικότητα η δική της πένα. Οπως εξήγησε η ίδια, ο λόγος που χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ήταν για να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πράγματα μόνη της και πως δεν οφείλονται όλα στην ενδεχόμενη αναγνωρισιμότητα λόγω της διάσημης αδελφής της.

Τα φλας πάνω του

Φυσικά, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν στο πλευρό της στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου της βιβλίου, διαβάζοντας και αποσπάσματα από την «Επικίνδυνη». Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν πήγε μόνη της, αλλά συνοδευόταν από τον σύντροφό της, τον γνωστό επιχειρηματία και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κόκκαλη (παρακολούθησε διακριτικά το event, χωρίς όμως να προσπαθήσει να αποφύγει τα φλας).

Οπως είχε δηλώσει ο ίδιος προ λίγου καιρού σε συνέντευξή του στην «Espresso», μπορεί οι υποχρεώσεις του να είναι πολλές, ωστόσο ο ίδιος και η σύντροφός του βρίσκουν τον χρόνο να κάνουν πράγματα μαζί με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις.

Στο πάνελ παρουσίασης του βιβλίου «Επικίνδυνη» κάθισαν επίσης οι δημοφιλείς συγγραφείς Μανίνα Ζουμπουλάκη και Λένα Μαντά, ενώ μεταξύ των καλεσμένων διακρίναμε τους ηθοποιούς Λεωνίδα Κακούρη και Αναστασία Τσιλιμπίου. Highlight της βραδιάς, η στιγμή που η Δήμητρα μίλησε για τη Μαρία στις κάμερες.

«Συγκινήθηκα πολύ με τα βιβλία της Μαρίας και ειδικά με αυτό, το δεύτερο» είπε αρχικά. «Ισως γιατί υπάρχουν κομμάτια διαφοροποιημένα πολύ, αλλά που στον πυρήνα τους μου θυμίζουν πράγματα και πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή μας με έναν τρόπο» συμπλήρωσε η Δήμητρα, με τη Μαρία να πέφτει συγκινημένη στην αγκαλιά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This