«Είναι λάθος αυτό που λέει» είπε ο σύζυγος του θύματος του τροχαίου – Η πρώτη αντίδραση της Σπυροπούλου

Must Read

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια 64χρονη γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης, στη Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τροχαίας, η παρουσιάστρια κινούνταν με το αυτοκίνητό της στην οδό Βασιλέως Παύλου με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν παρέσυρε και χτύπησε μια γυναίκα, η οποία βρισκόταν έξω από τα όρια της διάβασης πεζών. 




Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της 64χρονης, ο σύζυγός της ανέφερε ότι έχει πολλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι. Συγκεκριμένα, η 64χρονη που νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο έχει κατάγματα στο ισχίο και στην ωμοπλάτη και δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ όπως πρόσθεσε, έχει χτυπήματα στο κεφάλι και στο πηγούνι. Το επόμενο διάστημα, η γυναίκα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ είναι άγνωστο το πότε θα καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι της. 




«Είναι λάθος» σχολίασε ο σύζυγός της για τον ισχυρισμό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ότι η γυναίκα πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο: «Ήταν κοντά στη διάβαση πεζών. Μου είπε ότι κοίταξε δεξιά και αριστερά…» πρόσθεσε ο σύζυγος της 64χρονης μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

Τι απαντάει η Σπυροπούλου

Από πλευράς της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας στο Τlife υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα δημοσιεύματα και όσα έχουν γίνει γνωστά για το ατύχημα. Η ίδια είπε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο και ότι βρίσκεται με το μωρό της που είναι τεσσάρων μηνών.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της παρουσιάστριας υποστήριξε ότι η Σπυροπούλου είχε σχεδόν μηδενική ταχύτητα και ότι η γυναίκα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της.




Δείτε επίσης:

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρέσυρε πεζή γυναίκα με το αυτοκίνητό της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This