Μαίρη Συνατσάκη: Ανέβασε βίντεο με την κόρη της που «κάνει και μαλλιά»

Η Ολίβια είναι πλέον η βασική της συνεργάτιδα

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη, γέννησε στις 5 Δεκεμβρίου 2022 την κόρη της Ολίβια και έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Πατέρας της μικρής είναι ο σύντροφός της Ίαν Στρατής.

Η Ολίβια είναι πλέον τεσσάρων μηνών και η Μαίρη Συνατσάκη έχει επιστρέψει σιγά σιγά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, στις οποίες πηγαίνει με τη μικρή της κόρη.

Μάλιστα κάνοντας μια αναδρομή στο περσινό Πάσχα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, θυμήθηκε πως ήταν στο κρεβάτι με εμετούς και ζαλάδες λόγω της εγκυμοσύνης της, ενώ φέτος η Ολίβια έχει εξελιχθεί σε βασική της συνεργάτιδα ενώ όπως αστειεύτηκε η νέα μαμά “κάνει και μαλλιά” καθώς στο βίντεο που ανέβασε η μικρή παίζει με τις άκρες των μαλλιών της. Στο συγκεκριμένο βίντεο μαμά και κόρη είναι ντυμένες ασορτί στα κίτρινα. «Το παντοτινό κίτρινο. Βασική συνεργάτιδα, κάνει και μαλλιά», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This