Mάνος Γεραπετρίτης: Η σχέση του με τον αδερφό του και ο ρόλος του στο «Σασμό»

Must Read

Ο Μάνος Γεραπετρίτης, υποδύθηκε στο σήριαλ του Alpha Σασμός, τον Πάνο, το συνεργάτη του Ευθύμη Φαρμάκη, ο οποίος και τον δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του Λευτέρη Ορφανού.

Ο Μάνος Γεραπετρίτης, αδερφός του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Γιώργου Γεραπετρίτη εξομολογήθηκε πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, αλλά υπηρετεί την τέχνη, ενώ αν τον ακούσει κανείς να μιλάει δεν έχει επίσης καμια σχέση με τον αδίστακτο κακοποιό που υποδύθηκε στον ρόλο του Πάνου Αλιφιεράκη που υποδύθηκε στο Σασμό. Μάλιστα αποκάλυψε πως διατηρεί στον Πειραιά εδώ και 34 χρόνια μια οικογενειακή επιχείρηση με είδη δώρων και παιχνίδια.

«Ο Σασμός είναι μία εξαιρετική σειρά και αυτό φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Όλοι ήταν υπέροχοι και ήταν τιμή για εμένα που συμμετείχα. Υποδύθηκα τον Πάνο, τον κακό στη σειρά και αυτό ήταν κόντρα ρόλος για εμένα. Το παιδί που κρύβω μέσα μου, το βγάζω προς τα έξω και δείχνω τα συναισθήματά μου», είπε αρχικά ο Μάνος Γεραπετρίτης και συνέχισε για τη σχέση του με τον αδερφό του:

«Είμαστε αγαπημένα αδέλφια, βέβαια εκείνος κάνει κάτι άλλο κι εγώ κάτι άλλο. Είμαστε μια οικογένεια που ζήσαμε και μεγαλώσαμε στην Κάρπαθο. Ήρθαμε στην Αθήνα όταν ο μπαμπάς μας πήρε μετάθεση γιατί ήταν δημόσιος υπάλληλος. Εγώ δεν φλέρταρα ποτέ με την πολιτική, δεν μου αρέσει. Μου αρέσει η τέχνη που υπηρετώ με αγάπη και μεράκι. Από τους γονείς μου έχουμε κρατήσει την αξιοπρέπεια. Προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής, δίκαιος, έντιμος και να είμαι ένα ηθικό στοιχείο της κοινωνίας».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This