Άλεκ Μπάλντουιν: Αποσύρθηκαν όλες οι σε βάρος του κατηγορίες για τον χαμό της Χαλίνα Χάτσινς

Δικαίωση για τον 65χρονο ηθοποιό

Must Read

Εκτός κάδρου ευθυνών βρίσκεται πλέον ο Άλεκ Μπάλντουιν, μετά την απόφαση της εισαγγελίας του Νέου Μεξικού να αποσύρει σήμερα Πέμπτη τις σε βάρος του κατηγορίες για το θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», τον Οκτώβριο του 2021.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση να αποσυρθεί η δίωξη σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν, ενθαρρύνοντας τη διεξαγωγή της προβλεπόμενης διερεύνησης των γεγονότων και των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα», ανέφεραν οι δικηγόροι του ηθοποιού, Λουκ Νίκας και Άλεξ Σπίρο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε βάρος του 65χρονου Αμερικανού ηθοποιού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς κατηγορείτο ότι επέδειξε «απερίσκεπτη» αδιαφορία για τα μέτρα ασφαλείας στα γυρίσματα, κάτι που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό της Χάτσινς, καθώς και στον ελαφρύ τραυματισμό του σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα, όταν εκπυρσοκρότησε το περίστροφο που κρατούσε στα χέρια του.

Η έρευνα της αστυνομίας επικεντρώθηκε, κυρίως, στο πώς βρέθηκαν οι πραγματικές σφαίρες στα γυρίσματα, σε ένα ράντσο του Νέου Μεξικού, αφού κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ακριβώς για να αποφεύγονται τα ατυχήματα. Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η οπλουργός Χάνα Γκουτιέρες-Ριντ ήταν εκείνη που έβαλε τη σφαίρα στο όπλο που, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ο Μπάλντουιν.

Τον προηγούμενο μήνα, ο βοηθός σκηνοθέτη Ντέιβ Χαλς καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή, κατόπιν συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές. Ήταν η πρώτη καταδίκη για την υπόθεση. Ο Χαλς παραδέχθηκε πως επέδειξε «αμέλεια», αφού δεν έλεγξε τις σφαίρες του όπλου, για να επιβεβαιώσει ότι δεν ήταν αληθινές και έδωσε στον Μπάλντουιν το όπλο, διαβεβαιώνοντάς τον ότι ήταν «κρύο», δηλαδή «ασφαλές» στην αργκό του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This