Λουκία Παπαδάκη: «Με φλερτάρουν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν θα με φλερτάρουν όταν θα είμαι 132 χρονών»

«Δεν ονειρεύτηκα ότι θα έχω την ίδια επιδερμίδα που είχα στα 25 μου» αναφέρει η ηθοποιός

Must Read

H Λουκία Παπαδάκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με αφορμή τη συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο» που φτάνει όπου να ‘ναι στο τέλος του και παραδέχθηκε πως με τον ρόλο της στη σειρά κατάφερε να ξεπεράσει την «τραυματική εμπειρία της γιαγιάς».

«Στο “Μαύρο Ρόδο” ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε από τη σχολή φίλοι», είπε αρχικά και μίλησε για τον ρόλο της.

«Η Κύρα είναι μια συναρπαστική προσωπικότητα με συντηρητικά στοιχεία. Θέλω να λένε για το “Μαύρο Ρόδο” “τι κρίμα που τελείωσε” κι όχι “πάλι αυτό το πράγμα μπροστά μας”», είπε.

«Είμαι υπερήφανη που πάρθηκε αυτή η απόφαση, γιατί πραγματικά είναι μια αγαπημένη σειρά. Θα ήταν κρίμα να θολώσει και να θαμπώσει. Η Κύρα έχει σκοπό να αποκαλύψει τους δολοφόνους της κόρης της» εξήγησε.

Όσο για το πως έχει βιώσει τον έρωτα η Λουκία Παπαδάκη παραδέχτηκε: «Ευτυχώς, δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα. Δεν έχω παρακολουθήσει και δεν ζηλεύω. Ο έρωτας πρέπει να μας πηγαίνει παραπέρα και όχι παραπίσω. Με φλερτάρουν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν θα με φλερτάρουν όταν θα είμαι 132 χρονών».




Τέλος, ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου το πέρασμα του χρόνου. «Δεν ονειρεύτηκα ότι θα έχω την ίδια επιδερμίδα που είχα στα 25 μου», εξηγεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This