Θεοφανία Παπαθωμά: Απειλεί με μηνύσεις όσους της επιτέθηκαν μετά την ανάρτηση για τον Γεωργούλη

Οι δυο αναρτήσεις της ηθοποιού που αφορούν στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Must Read

Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά σχολίασε τις κατηγορίες περί βιασμού και κακοποίησης που αφορούν στον Αλέξη Γεωργούλη αρχικά με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, γράφοντας: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» 

Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με τους επικριτές της να λένε πως καλλιεργεί την κουλτούρα του βιασμού και ότι κατηγοριοποιεί τις γυναίκες σε εκείνες που μπορούν να βιαστούν λόγω οικονομικοκοινωνικού στάτους.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωσή της η Θεοφανία Παπαθωμά με δεύτερη ανάρτησή της, ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά κατά όσων της επιτέθηκαν: «η ελευθερία του λόγου καταστρατηγείται και κακοποιείται βάναυσα. Δεν τολμάς να εκφράσεις τη γνώμη σου και πέφτουν να σε κατασπαράξουν. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αν δεν ανακαλέσουν όσοι έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους, προειδοποιώ ότι θα κινηθώ νομικά. Ευκαιρία να κάνω λίγο practice».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τον Αλέξη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι ένα καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί. Δεν τον έχω ικανό για μια τέτοια πράξη. Αν στο μεταξύ τρελάθηκε και κάνει αξιόποινες πράξεις, γι’ αυτό θα αποφανθεί η δικαιοσύνη κι όχι εμείς. Δεν έχω πρόθεση να αμφισβητήσω τα λόγια του υποτιθέμενου θύματος, δεν υποθάλπω εγκληματίες, το αντίθετο αντιδρώ σε οποιαδήποτε δολοφονία προσωπικότητος και ζωής βάσει πληροφοριών. Εξέφρασα μια λογική σκέψη χωρίς περαιτέρω σκοπό και μάλιστα όχι δημόσια, αλλά στον ιδιωτικό μου λογαριασμό στο Facebook, από τον οποίο κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιεύει αυτά που γράφονται. Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη πάραυτα.»

Την καταγγελία που έγινε εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και κακοποίηση σχολίασε και ο σύζυγος της ηθοποιού Γρηγόρης Πετράκος, με ανάρτησή του. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Διανύουμε το χειρότερο μεσαίωνα της ιστορίας.

-Άνθρωποι διαγράφονται, απομακρύνονται, στιγματίζονται και ρίχνονται στην πυρά μόνο με μια αναπόδεικτη κατηγορία. Το τεκμήριο αθωότητας αντικαθίσταται από το βιασμό των metooδων.

-το διoξείδιo του @νθρακα βαφτίζεται “ρύπος” και η ελεύθερη μετακίνηση “ενεργειακo αποτύπωμα”.Η επιστήμη και η λογική αντικαθίσταται από τον παραλογισμό της πρ@σινης ατζέντας.

-το αντρικό και γυναικείο φύλο που αποτελεί την έκφραση του θετικού και αρνητικού πόλου της ανθρώπινης ψυχής κατακερματίζεται από δίπολο (όπως τα πάντα στη φύση) σε “φάσμα” 100 αυτο-προσδιορισμών.

Οι Συμπαντικοί Νόμοι αντικαθίστανται από παραληρηματικές θεωρίες.

-η ελευθερία, το δικαίωμα αλλά και το καθήκον του πολίτη να κρίνει και να ελέγχει την εξουσία βαφτίζεται συνωμοσιολογία. Η Δημοκρατία αντικαθίσταται από Τυραννία.

-το αυτεξούσιο και η αυτοδιάθεση βαφτίζεται “αντικοινωνική συμπεριφορά” και βιάζεται από την “κοινωνική ευθύνη”. Η ελεύθερη βούληση αντικαθίσταται από υποχρεωτικότητες.

-Η αγάπη για την πατρίδα βαφτίζεται “νατιβισμός”, η άρνηση για αφομοίωση του πολιτισμού μας “ρατσισμός” και η αγάπη στο Θεό “σκοταδισμός”. Τα αρχέτυπα διαστρεβλώνονται και αντικαθίστανται από νοθευμένες δομές.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Ταρακουνηθείτε.

Ανασυνταχθείτε.

Μη συναινείτε».

 
 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This