Σοβαρεύει το πράγμα για Πέτρο Κόκκαλη και Δήμητρα Ματσούκα

Must Read

Νονός έγινε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης στον ανιψιό της Δήμητρας Ματσούκα. Το ζευγάρι, που μετρά πια αρκετά χρόνια σχέσης, βάφτισε από κοινού, προχθές Τετάρτη, τον γιο της αδελφής της ηθοποιού, Μαρίας Ματσούκα, και του Θέμη Γιαννιτσά στο Γκολφ της Γλυφάδας.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το αγοράκι πήρε το όνομα Ραφαήλ. Είναι το πρώτο παιδί της Μαρίας Ματσούκα, που γεννήθηκε το 2021 και βαφτίστηκε λιγάκι μεγαλούτσικο! Ομως ο χαμηλών τόνων ευρωβουλευτής έγινε ο πνευματικός πατέρας του Ραφαήλ, φορώντας σκουρόχρωμο κοστούμι με γιλέκο, χωρίς γραβάτα, όπως συνηθίζει. Το αγοράκι, πέφτοντας στην κολυμπήθρα, έκλαψε αρκετά, αλλά ύστερα ντύθηκε από τον νονό του με μπλε κοστουμάκι και ηρέμησε στην αγκαλιά του.

Δίπλα του απαστράπτουσες οι αδελφές Ματσούκα, που καμάρωναν για τον μικρούλη. Φυσικά, η Δήμητρα Ματσούκα καμάρωνε και τον σύντροφό της, για τον οποίο πρόσφατα δήλωσε τα εξής: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί».

Ο Πέτρος Κόκκαλης, όμως, έχει ήδη παιδιά από τον πρώτο του γάμο, και λίγο καιρό πριν δήλωνε στην «Espresso»: «Είναι σημαντικό πως τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει και έχουν δρομολογήσει σε έναν βαθμό τη δική τους ζωή. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα ως πατέρας μικρότερων παιδιών να ζω ανάμεσα σε τρεις χώρες, με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Δήμητρα έχει επίσης ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά βρίσκουμε τον χρόνο με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις». Στο τέλος όμως και οι δύο έγιναν «πνευματικοί γονείς» του τρίχρονου Ραφαήλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This