Serena Williams: Αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο χαλί του Met Gala

H πρωταθλήτρια του τένις πήγε στην εκδήλωση μαζί με το σύζυγό της Alexis Ohanian

Must Read

H Serena Williams έδωσε το παρών στο ετήσιο Met Gala που φέτος απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο σχεδιαστή Karl Lagerfeld μαζί με το σύζυγό της Alexis Ohanian.

epa10603588 US tennis player Serena Williams arrives on the carpet for the 2023 Met Gala, the annual benefit for the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute, in New York, New York, USA, 01 May 2023. The theme of this year’s event is the Met Costume Institute’s exhibition, ‘Karl Lagerfeld: A Line of Beauty.’ EPA/JUSTIN LANE
  • Aπό την Έλενα Φάκου

Η πρωταθλήτρια του τένις περπάτησε στο χαλί του Μet Gala έγκυος στο δεύτερο παιδί της, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε τόσο στις δηλώσεις που έκανε στην εκδήλωση, αλλά αργότερα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από το event και στη λεζάντα έγραψε: «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, όταν η Anna Wintour κάλεσε και τους 3 μας στο Met Gala».

H 41χρονη Serena Williams είναι παντρεμένη από το 2017 με τον συνιδρυτή του Reddit Αlexis Ohanian και έχουν αποκτήσει ήδη μια κόρη την Olympia που είναι πέντε ετών.

Η super star του τένις τίμησε τη μνήμη του Kaizer της μόδας με ένα ασπρόμαυρο σύνολο με την υπογραφή του οίκου Gucci ενώ τα κοσμήματά της είναι από τον οίκο Tiffany’s.

https://www.instagram.com/p/CruD3jjLOPB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4068d35f-7c26-4b5c-a327-9377357f4632

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This