Αλέξης Τσίπρας και Βασίλης Μπισμπίκης παρακολούθησαν μαζί το ντέρμπι στη λεωφόρο

Ο ηθοποιός και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον Παναθηναϊκό

Must Read

Αν και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ο Αλέξης Τσίπρας, βρήκε λίγο χρόνο για να πάει στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή 30 Απριλίου και να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι ανάμεσα στους ισοβαθμούντες στην κορυφή της βαθμολογίας Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, το οποίο είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όπως είναι αναμενόμενο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τους γιους του από την θύρα των επισήμων του γηπέδου.

Όπως όμως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα και τις κοινές φωτογραφίες του συντρόφου της Δέσποινας Βανδή και του πρώην Πρωθυπουργού, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στη θύρα 13, δηλαδή στη θύρα των οργανωμένων οπαδών, όμως είδε τον Αλέξη Τσίπρα στη θύρα των επισήμων, πήγε εκεί να συζητήσει μαζί του τα του αγώνα για λίγο και μετά επέστρεψε στη θέση του.

Για την ιστορία να πούμε ότι το ντέρμπι τελείωσε χωρίς τέρματα ισόπαλο 0-0 ένα αποτέλεσμα που δίνει το πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This