Μαρία Μενούνος: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας

Υποβλήθηκε σε χειρουργείο και οι γιατροί της αφαίρεσαν όγκο, 3,9 εκατοστών

Must Read

Η Μαρία Μενούνος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People. H παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο δευτέρου σταδίου στο πάγκρεας, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και αφαιρέθηκε όγκος 3,9 εκ.

Το πρόβλημα υγείας αυτό τη βρήκε ενώ η ίδια και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο περιμένουν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Η Μαρία Μενούνος ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε στο People:

«Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις. Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα “οκ, πρέπει να αναρρώσω”.

Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη να πάνε, ώστε να προλάβουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίζει. Πέρασα εκείνη τη φάση που φοβήθηκα κι εγώ, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί το κατάλαβα νωρίς. Ένιωθα τόσο καλά μετά την πρώτη διάγνωση, αφού είχα ξεπεράσει το πρόβλημα, οπότε στη δεύτερη διάγνωση ήταν λες και με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Ούρλιαζα από τον πόνο, ήμουν απαρηγόρητη

Η μαγνητική αποκάλυψε μία μάζα 3,9 εκατ. στο πάγκρεάς μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα “πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας;”. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This