Γιώργος Καραμίχος: «Διαγνώστηκα με καρκίνο πριν από ένα μήνα»

Αποκάλυψη-σοκ από τον γνωστό ηθοποιό

Must Read

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Καραμίχου, ο οποίος σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού όπου βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη για να μιλήσει, είπε ότι πριν από έναν μήνα διαγνώστηκε και ο ίδιος.

Όπως είπε ο ηθοποιός, ευτυχώς ένα χειρουργείο που έκανε ήταν καλό και δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες:

«Όταν  μου πρότειναν να συμμετάσχω στην εκδήλωση, δεν ήξερα ότι λίγες ημέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Σχεδόν πριν από έναν μήνα έκανα επέμβαση και χθες πήρα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες. Τη σκαπουλάραμε γιατρέ με ένα χαπάκι, που λέει, για ένα χρόνο και κάτι … Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημοσίως γιατί τώρα μπορώ και αξίζει και εδώ γιατί καταλαβαίνετε όλοι...».




  • Λίγα λόγια για την εκδήλωση:

Ο IANOS και οι εκδόσεις Αρμός, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Zωής», διοργάνωσαν συζήτηση με θέμα «Οι άντρες μιλούν για τον καρκίνο του μαστού», στην οποία θίγονται ερωτήματα όπως Είναι ο καρκίνος του στήθους αποκλειστικώς και μόνο γυναικεία υπόθεση; Τι επιπτώσεις επιφέρει στον σημαντικό άλλο στη ζωή μιας γυναίκας, τον σύντροφο, τον αδελφό, τον πατέρα, ίσως και τον επιστήθιο φίλο;
Με αφορμή το βιβλίο της Κατερίνας Μαγγανά, με τίτλο «Ένα φύλλο που πέφτει – Μια ιστορία για τον πόνο και το πείσμα της ζωής», τέσσερις άνδρες μίλησαν για τα δικά τους ψυχοσυναισθηματικά βιώματα πάνω σε αυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This