Η Σακίρα πρωταγωνιστεί με τους γιους της για πρώτη φορά σε video clip

Πρόκειται για το κομμάτι «Acrostico» στο οποίο τα παιδιά τραγουδούν και παίζουν πιάνο

Must Read

H Σακίρα που ζει πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Miami μαζί με τους γιους της Μίλαν και Σάσα -τους οποίους απέκτησε από την 12ετή σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ-, μετά το χωρισμό της από τον πατέρα τους, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που είναι αφιερωμένο στα παιδιά της.

  • Από την Έλενα Φάκου

Πρόκειται για το κομμάτι «Acrostico» και τα δυο αγόρια συμπρωταγωνιστούν με τη μητέρα τους και στο video clip με τους Σάσα και Μίλαν να τραγουδάνε και να παίζουν πιάνο.

Το πρώτο γράμμα κάθε στίχου της πρώτης στροφής, διαβασμένο κάθετα από πάνω προς τα κάτω σχηματίζει το όνομα του 10χρονου Μίλαν και στη μέση του τραγουδιού το ίδιο συμβαίνει με  τον 8χρονο Σάσα.

Το βίντεο κλιπ είναι γυρισμένο μέσα στο σπίτι τους το οποίο είναι γεμάτο κούτες και βαλίτσες καθώς οι τρεις τους είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να μαζεύει τα πράγματά τους και να τα βάζει σε κούτες για να μετακομίζουν κάτι που είναι σαφής αναφορά στη νέα κατάσταση που ζουν οι τρεις τους.

epa06869957 Colombian singer Shakira (R) performs on stage during her ‘El Dorado World Tour’ concert played at the Sant Jordi Palace in Barcelona, Spain, 06 July 2018. EPA/QUIQUE GARCIA

Αφού κυκλοφόρησε το κομμάτι, η Σακίρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα teaser του «Acrostico» και στη λεζάντα έγραψε:

«Φέτος ο Μίλαν έχει γράψει τραγούδια που με έκαναν να κλάψω από συγκίνηση και ο Σάσα έχει περάσει ώρες στο πιάνο, ανακαλύπτοντας τη φωνή του.

Και οι δύο έχουν περάσει χρόνο δίπλα μου στο στούντιο και ακούγοντας αυτό το τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς μου ζήτησαν να συμμετέχουν σε αυτό.

Το έχουν νιώσει και ερμηνεύσει για τους ίδιους. Μίλαν και Σάσα, είναι τόσο όμορφο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας! Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να νιώθω πιο ολοκληρωμένη από το να είμαι η μαμά σας». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This