Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα ποζάρει και χορεύει πιο προκλητικά από ποτέ

Η Λούρδη ανήκει στην ομάδα Chemical X τη νέα γενιά της μουσικής χορευτικής μουσικής της Νέας Υόρκης

Must Read

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, είναι σήμερα 26 ετών και διαγράφει τη δική της πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα ως χορεύτρια, ενώ συμμετέχει και σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας και σχεδιαστών βγάζοντας χρήματα.

Μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media βλέπουμε τις δουλειές, τα χόμπι και τις δραστηριότητές της τα οποία και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Στα δυο τελευταία της post, είδαμε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, που αφορούν backstage στιγμιότυπα από την επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε σε συνεργασία με γνωστό περιοδικό για το οποίο φωτογραφήθηκε με την ομάδα Chemical X στην οποία συμμετέχει και είναι η επόμενη γενιά στη χορευτική μουσική της Νέας Υόρκης.

Η Λούρδη Λεόν στις εικόνες φαίνεται να φορά μια ολόσωμη φόρμα από δαντέλα ενώ τα επίμαχα σημεία είναι καλυμμένα με μαύρο ύφασμα. Το look της το ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες. Φορώντας αυτό το σέξυ σύνολο χορεύει και ποζάρει τόσο μόνη, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This