Η Αλεξανδράκη θα δώσει μια μπανάνα στη Ραμόνα για να ταΐσει την τσάντα της (video)

Must Read

Η νικήτρια του «My Style Rocks» που έμεινε αλησμόνητη για το επιτυχημένο και εκκεντρικό της ντύσιμο, Ραμόνα Βλαντή, ξαναχτύπησε!

Μιλώντας στην κάμερα του πρωινού, η Ραμόνα έριξε τα βέλη της στην Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφορικά με την φήμη ότι θα συμμετέχει στη νέα σεζόν του «My Style Rocks»: «Η Αλεξανδράκη να μη με έχει κριτή γιατί με θαμπώνουν τα μαϊμουδάκια που φορά. Όποιος δεν έχει λεφτά, να πάρει κάτι οικονομικό που να το αντέχει η τσέπη της. Όταν περνώ δίπλα από την Αλεξανδράκη ακούω ουουου, βλέπω μπανάνες να ταΐζουν τις τσάντες», δήλωσε η αυστηρή περσόνα της μόδας.

Οι «δηλητηριώδεις» δηλώσεις της Ραμόνα έφτασαν γρήγορα στα αυτιά της Δήμητρας Αλεξανδράκη, που κι εκείνη ξεκίνησε να ασχολείται με την μόδα μέσα από το πρώτο GNTM και έσπευσε να ανταποδώσει, γιατί αυτά δεν πρέπει να μένουν ασχολίαστα…

«Ειλικρινά είναι πολύ θλιβερό να καθόμαστε και να συζητάμε ποια φοράει την καλύτερη τσάντα. Εγώ δεν έχω συνεργαστεί με την συγκεκριμένη κοπέλα… Τι είναι στυλίστρια είναι; Την έχουν και πρότυπο μικρά κορίτσια και είναι άσχημα τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει. Η κακία και η ζήλεια ρέει άφθονη. Εγώ δεν έχω να αποδείξω κάτι… Έχω δουλέψει με άπειρους στυλίστες, την δουλειά μου την ξέρω καλά και με ξέρουν όλοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα από το όνομά μου. Είναι γελοίο αυτό που συζητάμε. Προσπαθεί η κοπέλα να δημιουργήσει μία ίντριγκα γιατί μάλλον δεν την πήραν εκεί που ήθελε. Δεν την ξέρω καν την κοπέλα… Αν την δω κάπου θα της δώσω μία μπανάνα και θα της πω τάισε την τσάντα μου», απάντησε η Δήμητρα…

Δείτε επίσης: Οι 20 διάσημοι άντρες που ωρίμασαν σαν «παλιό καλό κρασί»

Το μόνο σίγουρο είναι πώς αν καταφέρουν και βρεθούν στο ίδιο ριάλιτι, θα πάρουν μαζί τους και γάντια του μποξ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This