Λάκης Γαβαλάς για το φόρεμα της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες: «Φορούσε ένα ρούχο για πικ νικ-Η Σήλια Κριθαριώτη ενοχλήθηκε»

«Δεν είναι ωραίο να αντιδρούν άσχημα»

Must Read

Στο φεστιβάλ Καννών 2023 βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Το γνωστό μοντέλο περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μία εκθαμβωτική δημιουργία της σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Η εμφάνισή της ωστόσο φαίνεται πως δεν άρεσε στον Λάκη Γαβαλά, κάτι το οποίο μάλιστα εξέφρασε. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend», το γεγονός αυτό δυσαρέστησε τη Σήλια Κριθαριώτη.

«Δεν μπορεί ένα πικ νικ ρούχο να πάει εκεί. Όλοι εμείς που πάμε στις Κάννες δανειζόμαστε το χαλί. Αυτό είναι για ηθοποιούς, πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό και να πηγαίνουμε ανάλογα» τόνισε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Σχολίασα την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες και μάλιστα η Σήλια Κριθαριώτη ενοχλήθηκε από αυτήν την κριτική μου. Το φόρεμα της ήταν για πικ νικ, που θύμιζε Kathy Heyndels του 1982. Η αλήθεια είναι ότι 50 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, την έχω εμπεδώσει. Για αυτό στεναχωριέμαι γιατί όταν κάνω μια κριτική όπου είναι για το καλύτερο κάποιου – ειδικά όταν είναι καταξιωμένος – δεν είναι ωραίο να αντιδρούν άσχημα. Και μάλιστα να λένε ότι με έχουν βοηθήσει σε πράγματα του παρελθόντος. Δεν θέλω να δημιουργώ μια ένταση» ανέφερε αρχικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This