Μαρία Ολυμπία: Οι ευχές για τα γενέθλια του πατέρα της Παύλου

Του ευχήθηκε με δυο φωτογραφίες από το παρελθόν

Must Read

Ο Παύλος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είχε τα γενέθλιά του το Σάββατο και έκλεισε τα 56 του χρόνια με τα αγαπημένα του πρόσωπα να του δίνουν πολλές ευχές.

Η κόρη του Μαρία Ολυμπία θέλησε να του εκφράσει την αγάπη και τις ευχές της δημόσια, ανεβάζοντας δυο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Mαρία Ολυμπία λοιπόν ανέβασε δυο φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια μαζί με τον πατέρα της Παύλο και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον καλύτερό μου φίλο, πατέρα και πρότυπο. Σε αγαπώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έχουν ακόμα άλλα τέσσερα παιδιά, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This