Κατερίνα Κούκα: «Είναι εγκληματικό! Έβλεπαν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη και με παρενοχλούσαν»

«Πέρασα κι εγώ και το παιδί μου δράματα διότι δεν είναι καθόλου εύκολο για χρόνια να μην μεγαλώνεις με το παιδί σου»

Must Read

Η Κατερίνα Κούκα θεωρείται μία από τις καταξιωμένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Σε ηλικία 11 ετών μετανάστευσε με την οικογένεια της στη Γερμανία, όπου έζησε εκεί μέχρι τα 17 της χρόνια. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι.

Μαζί με τον Μάριο Τόκα.

Η λαϊκή ερμηνεύτρια σε ηλικία μόλις 15 χρόνων γνώρισε τον μεγάλο της έρωτα, τον Βαγγέλη Μπρούζο, τον οποίο και παντρεύτηκε. Ο γάμος τους διήρκησε πέντε χρόνια. Στα 16 της απέκτησε τον μονάκριβο γιο της, Γιώργο.

Με τον γιο της Γιώργο Μπρούζο

Για την απόφασή της να παντρευτεί σε τόσο μικρή ηλικία μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου αποκάλυψε πως: «Παντρεύτηκα πολύ μικρή, χώρισα πολύ μικρή, έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Στα 15-16 δεν αποφασίζεις, νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος με την πεταλούδα που περνάει, με τον αέρα. Αυτά είναι λάθη».

«Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να έχω έναν υπέροχο γιο… δεν θα το συμβούλευα ποτέ. Αν είχα μία κόρη, δεν θα της επέτρεπα ποτέ να κάνει τέτοια βήματα, προτού να έχει πρώτα ζήσει», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη και προέκυψε. Μπήκα σε αυτόν τον χώρο, γιατί τα χρήματα που μου προσέφερε ήταν πολύ καλά. Ποτέ δε σκέφτηκα για καριέρες», παραδέχεται η Κατερίνα Κούκα.




Με αφορμή το κίνημα metoo, το οποίο ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο, η ίδια αποκάλυψε πως είχε δεχθεί κι εκείνη σεξουαλική παρενόχληση στα ξεκινήματα της καριέρας της.

«Χρόνια πριν υπήρχε μια σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι σε ανάγκη ήταν λίγο άγρια τα πράγματα και όχι μόνο στην νύχτα. Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα στην μέρα, γιατί στην νύχτα έχει και το περιθώριο να πεις ότι δεν μου κάνει φεύγω. Οι άντρες ήταν επιθετικοί, μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη και το παρενοχλούσαν. Είναι εγκληματικό. Εγώ έφευγα τρέχοντας, χωρίς δεύτερη σκέψη», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Όσον αφορά την σχέση που έχει με τον γιο της, τόνισε πως βίωσε δύσκολα το γεγονός ότι για αρκετά χρόνια ήταν μακριά από το παιδί της.

«Για πολλά χρόνια ο γιος μου ζούσε με τον πατέρα του και του οφείλω πολλά αυτού του ανθρώπου γιατί ο γιος μου είναι ένας σπουδαίος κι ευαίσθητος άνθρωπος. Είμαι περήφανη για αυτόν και βεβαίως ο πατέρας του συνέβαλε πολύ σε αυτό και ποτέ δεν του είπα δημόσια κι ένα μπράβο, ένα ευχαριστώ. Τα έχουμε πει κατ’ ιδίαν. Δόξα τω Θεώ είχα έναν σύμμαχο σε αυτό» ανέφερε αρχικά.

«Τώρα μιλάμε εκ των υστέρων και του εκ του ασφαλούς, τώρα που όλα είναι καλά. Πέρασα κι εγώ και το παιδί μου δράματα διότι δεν είναι καθόλου εύκολο για χρόνια να μην μεγαλώνεις με το παιδί σου. Βέβαια κι εγώ φρόντιζα πάντα με έναν τρόπο να είμαι εκεί. Δεν πήγα ποτέ στο ρεπό μου μια εκδρομή. Ήμουν πάντα στο παιδί μου. Εγώ μιλούσα με τους καθηγητές του, ήμουν από πίσω του. Δεν ήμουν μια μαμά τραγουδίστρια που δουλεύει το βράδυ και βλέπει κάποια στιγμή το παιδί. Ήμουν εκεί. Του μαγείρευα και του πήγαινα τα ταπεράκια. Πήγαινα με το λεωφορείο και με τα μάτια πρησμένα στην Χαλκίδα. Ήταν πολύ δύσκολο. Σκληρά πράγματα, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν κυρίως για εκείνον σκληρά» πρόσθεσε στην συνέχεια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This