Βασίλης Κικίλιας: Η ανάρτηση και το «ευχαριστώ» του μετά τις εκλογές

« Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

Must Read

Ο Βασίλης Κικίλιας θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους στην Α’ Αθηνών. Έτσι έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραψε:

«Στην κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας ο κυρίαρχος ελληνικός λαός μίλησε πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Με την ψήφο του έδωσε ισχυρή εντολή στον @kyriakos_ να οδηγήσει τη χώρα σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει με αισιοδοξία αλλά και ευθύνη ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια μιας νέας αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για μια Ελλάδα της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Στον αγώνα που δώσαμε οι υποψήφιοι της ΝΔ σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας δεσμευτήκαμε για τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για τον αγώνα τους.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τους περισσότερους από 45.000 συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στην Α’ Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Αυτό αποτελεί τον μεγαλύτερό μου πλούτο και ύψιστο χρέος ώστε να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This