Πανηγυρίζει ο Βέρτης επειδή τον διαφήμισε στο Instagram… o Έντι Ράμα

«Το ευχαριστώ είναι λίγο» είπε ο Νίκος Βέρτης για τον Αλβανό Πρωθυπουργό

Must Read

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Βέρτης μετά από τη μεγάλη συναυλία που έδωσε στα Τίρανα και έγινε sold out, ενώ δήλωσε κολακευμένος επειδή ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα έκανε post στο Instagram! 

Την ώρα που στα ελληνικά χωριά της Αλβανίας και στην Ελλάδα επικρατεί αναβρασμός μετά την σκανδαλώδη σύλληψη και κράτηση του Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, με στημένο κατηγορητήριο, ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον Ράμα.

«Η συναυλία που έκανα στα Τίρανα είχε πολύ κόσμο, ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Μας υποδέχτηκαν από την πρώτη ημέρα που φθάσαμε στην Αλβανία. Είναι πολύ κολακευτικό όταν βλέπεις ο πρωθυπουργός της χώρας αναρτά τη συναυλία σου και ο δήμαρχος Τιράνων προέτρεπε τον κόσμο να έρθει στην συναυλία μου, το ευχαριστώ είναι λίγο» είπε ο Νίκος Βέρτης.

Όσον αφορά στην μεγάλη επιτυχία που έχει ως τραγουδιστής και στο γεγονός ότι κάποιοι θεωρούν ότι βρίσκεται στην κορυφή σχολίασε:

«Κάθε καλλιτέχνης έχει τον κόσμο του. Μπορεί κάποιος να έχει 100 ακόλουθους που να θεωρούν ότι είναι στην κορυφή. Αν είχα λιγότερες πωλήσεις δεν θα αισθανόμουν κατώτερα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός» συνέχισε και πρόσθεσε: «Μέχρι στιγμής δεν σκέφτομαι την τηλεόραση, δεν έχω την ανάγκη. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Θέλω και προσπαθώ στη ζωή μου να κάνω πράγματα που αγαπώ. Εύχομαι να μην έχω την ανάγκη να κάνω πράγματα που δεν αγαπώ».

«Θέλω να πιστεύω ότι στο προσεχές μέλλον θα βρω λίγο χρόνο και για μένα» κατέληξε ο Νίκος Βέρτης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This