Γαμπρός στη Γλυφάδα o Μιχάλης Ζαμπίδης – Η αναγγελία του γάμου του

Θα ακολουθήσει η βάφτιση των παιδιών του

Must Read

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Μαρίας Καρολίνας Ντάσιου και το ανακοίνωσε επίσημα μέσω της γαμήλιας αναγγελίας που δημοσιεύεται σήμερα στην «Espresso». Ο «Iron Mike», όπως είναι γνωστός διεθνώς ο Ελληνας πρωταθλητής του kick boxing, πρόκειται μάλιστα την ίδια μέρα να βαφτίσει και τις δίδυμες κόρες του που ήρθαν στον κόσμο πριν από περίπου έναν χρόνο, κάνοντας τον ίδιο και τη σύντροφό του πιο ευτυχισμένους από ποτέ.

«Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Iλιον Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, και η Ντάσιου Μαρία Καρολίνα του Πέτρου και της Zofia Maria Oluszczak, που γεννήθηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία γάμου του ζευγαριού, ο οποίος, όπως είχε ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ο Μιχάλης, πρόκειται να τελεστεί στις 17 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο.

«Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Εχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για τη Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Οποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας» είχε πει ο «Iron Mike», αποκαλύπτοντας τότε πως το πάρτι που θα ακολουθήσει του διπλού μυστηρίου θα λάβει χώρα στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Το ζευγάρι προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει τα ονόματα θα δώσει στις δίδυμες κόρες του, με τον «Iron Mike» να έχει δηλώσει σχετικά: «Σκεφτόμαστε διάφορα ονόματα κι έχουμε αφήσει λίγο τον χρόνο να περάσει για να το κερδίσουν. Θα το διαλέξουν μόνα τους με βάση τη συμπεριφορά τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This