Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεσπά κατά του Νίκου Βέρτη: «Είναι ντροπή, αίσχος και ξεφτίλα να παρουσιάζουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»

Must Read

Ο Νίκος Βέρτης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως η γυναίκα που που θα ήθελε να είναι δίπλα του θα ήθελα να έχει κάποια στοιχεία της μητέρας του.

«Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ωστόσο φαίνεται να είναι αρνητικός με αυτή την άποψη και μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Breakfast @ Star» ξέσπασε κατά του τραγουδιστή λέγοντας πως:  «Είμαι κάθετος σε αυτό. Η γυναίκα δεν έχει γεννηθεί για να υπηρετεί τον άντρα. Είναι ντροπή, αίσχος και ξεφτίλα να λένε τέτοια πράγματα άνθρωποι με απήχηση, να παρουσιάζουν τέτοια σεξιστικά σχόλια που θέλουν τη γυναίκα να είναι στο σπίτι και να κάνει δουλειές. Δεν θέλω να έχω σχέσεις με ανθρώπους που έχουν τέτοιες απόψεις»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This