Ο γιος του Γιάννη Πάριου έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση στο γιατί δεν κάνει καριέρα με το επώνυμο του πατέρα του

Good Job Nicky όνομα και πράγμα!

Must Read

O γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης, κάνει καριέρα ως μουσικός με το ψευδώνυμο Good Job Nicky και έδωσε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” με αφορμή την συμμετοχή του στα φετινά Mad VMA.

Mεταξύ άλλων, ο Good Job Nicky αποκάλυψε πως είναι πάντα ερωτευμένος αλλά δεν αποκαλύπτει περισσότερα για την κοπέλα του επειδή θέλει να την προστατεύσει από το κακό μάτι, εξήγησε πως η μητέρα του είναι στην πραγματική ζωή ακριβώς όπως την βλέπουμε και στην τηλεόραση, ενώ έδωσε μια πολύ έξυπνη απάντηση όσον αφορά στην ερώτηση γιατί δεν χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα του για να κάνει καριέρα.

«Είμαι ερωτευμένος. Δε με αγχώνει όταν με ρωτάνε αν είμαι ερωτευμένος ή σε σχέση αλλά, για το καλό της δε θέλω να αναφέρομαι σε αυτή. Μη μου τη ματιάσουν», είπε ο Good Job Nicky.

«Ούτε ο πατέρας μου επέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετό του. Νιώθω ότι και το Βαρθακούρης και το Πάριος είναι δυο επίθετα με δική τους βαρύτητα και εγώ εδώ και 2-3 χρόνια χαράζω τον δικό μου διαφορετικό δρόμο», ανέφερε στη συνέχεια για τον λόγο που επέλεξε να μην χρησιμοποιεί ούτε το καλλιτεχνικό, ούτε το πραγματικό επώνυμο του πατέρα του, Γιάννη Πάριου.

Για την επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη, στην τηλεόραση είπε: «Βεβαίως και έχω δει τη μητέρα μου στην εκπομπή. Το ότι επέστρεψε μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι είναι κάτι που το αγαπά και για μένα αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Όπως είναι στην τηλεόραση, έτσι είναι και στο σπίτι η μάνα μου».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This