Στέλιος Παρλιάρος: «Θα γίνω ένας συνταξιούχος ο οποίος θα πάθει ψυχολογικά…»

Must Read

Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει πάθος για την ζαχαροπλαστική και σε ηλικία 23 ετών ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε το πρώτο του ζαχαροπλαστείο. Μπορεί οι λάθος χειρισμοί να τον οδήγησαν στην χρεοκοπία, ωστόσο η αγάπη του γι’ αυτό που κάνει του έδωσε δύναμη να παλέψει και να ορθοποδήσει.

Ο καταξιωμένος pastry chef ασχολείται πολλά χρόνια με την ζαχαροπλαστική και συνεχίζει να το κάνει με το ίδιο πάθος που είχε όπως την πρώτη μέρα. Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», εξηγεί μεταξύ άλλων γιατί δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του συνταξιούχο.

«Όχι, η ζωή δεν έχει ταβάνι. Πάντα υπάρχει το καλύτερο και το επόμενο βήμα. Όσο μπορώ θα προσπαθώ να κάνω πράγματα και να ανεβαίνω. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς δουλειά. Θα γίνω ένας συνταξιούχος ο οποίος θα πάθει ψυχολογικά, δεν θα είμαι από αυτούς που θα παίζουν τάβλι. Η μητέρα μου ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και άνθρωπος. Μαγευόμουν να μπαίνω στην κουζίνα  και να την παρακολουθώ», είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Όσον αφορά το πέρασμά του από την τηλεόραση είπε πως: «Αγάπησα την τηλεόραση έτσι όπως τη βλέπω εγώ. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ. Δεν έχω αποκλείσει την τηλεόραση. Αν υπάρξει πρόταση που να με αντιπροσωπεύει, θα το κάνω. Αποφεύγω να με βλέπω στην τηλεόραση γιατί αισθάνομαι άσχημα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This